Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpamis Stussy>Luffy+Zoro diyebilir miyiz?

Lucci için bu arc işler hiç iyi gitmiyor. Reddit şaşırma sahnesine bir acaba çekmiş, spoiler verenler Zoro sevdasından bir farklı anlattıkları için.

Beş kadim'den birinin gelmesi iyi oldu işler ilginçleşir biraz.
 
Of ki ne of! Kizaru amiralim Nika’yi rencide ede ede dovecek ☺☺ Gorosei oldugu icin Seraphim’ler denizcilerin safinda olacak, onlar da yesil ve Daifuku Jr.’a temiz sopa cekerler umariz
 
Bu Weevil Marcoyu dövecem diye çıkdı yola paketlenmiş şimdi Marco kurtaracak adamı çok güçsüz çıkdı Lucci'de tek yemiş Luffy'nin yapamadını yapmış Stussy şaka gibi.
 
Seraphim hiyerarsi gorosei>vegapunklar idi. Biri geliyor. Zoro ve sanji seraphim durdurmalari iyiydi.

Her şeyi gösterdi oda ama gorosei'nin ilk defa aksiyon aldigini gösterecek. Basit degildirler, meyve güçleri olabilir de ancak birseye güvenmeseler bu kadar uzun süre hükümet ayakta kalamazdi.

Shici'lerden muhtemelen mihawk harici amiralle vs. atabilecek yok gibi.
 
Vegapunk’ın Seraphimlere etkisini sıfırlamak için Gorosei getirmişler. Tayfa vs Seraphimler hayırlı olsun.

celikle serinin en çok ihtiyacı olan dövüş: Jinbe vs S-Shark. Orjinal ve Seraphimler arasındaki güç ilişkisini anlayabilmemiz için bu dövüş şart. Bakalım teknikleri filan ne kadar kopyalayabiliyorlar.

Zoro vs S-Hawk bölümde oluyor zaten. S-Hawk Zoro’nun gücünden ürktüğüne göre orjinallerini her konuda kopyalayamıyorlar. Teknikler belki yapay zeka ile bir miktar kopyalanabilir ama Seraphimler muhtemelen haki konusunda 0 (sonuçta iradeleri kısıtlı, itaat etmek zorundalar).

Sanji de S-Bear ile kapışır artık (umarım öncesinde S-Snake’e rezil olmaz). Muhtemelen Seraphim savunmasını aşmada Lufyy’nın konutanlarından en çok Sanji zorlanıcak. Çünkü Jinbe’de savunmayı yok sayan saldırılar, Zoro’da ise savunmayı aşabilecek kadar güçlü hasar var. Luffy’de 2 si de var.
 
Bu gorosei sırf Vegapunk'ın ihanetine karşı Seraphimleri kaybetmemek için mi geliyor yoksa altından bir bit yeniğimi çıkacak? Bilemedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık