Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 88 79.3%
  • İtachi

    Kullanılan: 23 20.7%

  • Kullanılan toplam oy
    111
Bence Dengesiz bir vs. Bir kere itachiyi kısmaya gerek yokki. Hangi yeteneği varsa kullansın. Maksimum etkisi şu kadar olur
 
Madara’yı etkili yapan şey über güçleri değildi. Senin yanıldığın nokta o. Adam zaten dahi, zeki, yetenekli bi tip. Daha sharingan uyandırmamış çocuk hali bile yetişkin senjuları öldürüyordu.

İtachi’yi parlatan şey gidip asuma, kakashi gibi tiplere genjutsu şov yapması. Adamın özelliği genjutsu ustalığıydı. O da eğer işliyorsa karakteri tanrı gibi gösteren bişey zaten. Ancak basit genjutsuları sasuke’ye bile işlemedi.

Ms ustalığı da yok dediğin kadar. Düz bakıp tsukiyomi veya amaterasu atıyor. Hiç kombo içinde atma çabası yoktu. Tsukiyomiden sasuke bile kurtuldu. Amaterasu’da da beceriksiz. Sasuke daha iyiydi o konuda. İnceleyen bi karakter söylüyordu Raikageyle savaşırken.

Madara ms tekniklerini kullanmadı bile. Neye göre itachi daha iyi diyorsun ki? Sadece susanno kullandı onda da daha iyiydi adam. Ayrıca itachi gibi yorulmuyor.

Sen bilgeliği, sakinliği, analiz yeteneğini savaş zekasıyla fazla karıştırıyorsun. İtachi o kadar farkı kapatacak kadar über biri değildi savaş zekası konusunda.
_____
Chakrası EMS’den geldi sanıyorsun sanırım ama öyle bişey de yok. Sasuke’nin ems susanno’su ile madara’nınki arasında çok fark var.

İtachi 1 kere Ms tekniği atsa nefes nefese kalan bi tip. Madara bi yana Obito bile hiç sorun yaşamadan MS’yi peş peşe kullanıyor. Chakrası bol çünkü. Ordu kadar ateş atabilen, bijuu kitleyecek zincir atabilen bi hayvandı. İtachi EMS açsa da asla o seviyelere yaklaşamayacaktı.

Rinnegan’ı da kullanacak kapasitesi de yok. Obito kendi söylüyor 1 rinneganı takınca nerdeyse delirdim o yüzden ikinciyi takmadım diye. İtachi kim köpek rinnegan takacak? Kendi MS’sini kullanırken pili bitiyor. Madara başından beri hayvan olduğu için bu güçlere vücudu dayanabildi.
____
Gereksiz uzuyor aslında. Şu sahneler bile yeter ya adamın hayvanlığını göstermeye:
Hashirama söylüyor Madara kendi gücüne kavuştu diye. Edo tensei hali zayıftı. Adam dirilir dirilmez taijutsu ve katonla paketliyor herkesi.

Normalde birkaç kişiye karşı genjutsu kullanılmaz denir. Kullanıcı da açık verir diye İtachiye karşı avantajları olacağını düşünmüştüler bu yüzden. Hatta itachi klonu bu yüzden yenildi.
Madara savaş ortasında, 50 kişinin içinde genjutsu atabilen bi hayvandı. Tüm basit özellikleri ayrı ligde gösterildi.
Kardeşim adam son villain olarak tasarlandı, bir zahmet trilyon tane jutsu kullansın, çöp ninjaları tokatlasın rahatlıkla. Madara kendi zamanında 2. en güçlü karakterdi. İtaçi kendi zamanının en güçlüsü idi. Belki Hashi zamanı daha başkaydı dersiniz, bence Hashinin kendisi apayrıydı. İtaçi gibi her karaktere karşı şansı olan birinin, EMS açtıktan sonra fark yaratamayacağını söylemek, Madara’yı kesinlikle yenemez demek, İtaçi’yi küçümsemektir. Oroçi de küçümsüyordu, tek yedi defalarca. Herhangi bir abartı güçlendirme olmaksızın İtaçi ve Madara neredeyse eşit karakterler. Yetenek konusunda İtaçi daha üstündür, bu baya net. Zaten Hashi bile klonla kandırabilmişti, İtaçi gibi zeki biri her türlü zekasıyla alt eder Madara’yı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık