Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 88 79.3%
  • İtachi

    Kullanılan: 23 20.7%

  • Kullanılan toplam oy
    111
Itachi'nin MS özelliği: Amaterasu ve Tsukuyomi
Ek olarak yata aynası ve totsuka kılıcı var.

Madara, Hashirama ile dövüşmüş birisi. Yata aynası gibi sadece ön tarafta ek koruma sağlayan ufak susanoyu param pinçik edebilir.

Tsukuyomi'den Sasuke bile kurtulduysa Madara haydi haydi kurtulur.

Amaterasuya karşı ise kendi Susanosu var. Veya Sasuke normal karton ile bile biraz engellemişti Amaterasuyu. Madara da bunu daha iyi bir şekilde yapar.

Geriye tehlike yaratabilecek Totsuka Kılıcı kalıyor. Itachi bunu 2 kişiye karşı kullandı. Birisi Sasuke'nin yere hareketsiz diz çöküp üstünde belirli hareket mesafesine sahip devase hedef tahtası olan Orochimaru, diğeri de Bee ve Naruto'yu tutup ruhlarını almaya çalışan sabit Nagato.
Şimdi Madara gibi fırlamaya nasıl isabet ettirsin bu kılıcı.


EMS de zaten MS'nin dezavantajlarını kaldırıp üstüne Perfect Susano veriyor.

Sasuke'nin PS'si %50 Kyuubi ile aynı boyda. Madara'nın PS'si ise %100 Kyuubi ile yakın boyutlarda olan mokuton gözlem ile aynı boyutlarda.

%100 Kyuubi ise %50 Kyuubi'den en az 2 kat daha büyük. İsterseniz Minato, Kyuubi'nin ruhunu çıkardığında yerde oluşan ayak izine bakabilir.

Velhasıl kelam Itachi ile Madara (ikisi de MS veya EMS olsa dahil) aynı ligin adamı bile değiller
 
Adam yeniliyor, kardeşi ölüyor, hashirama “gel barışak, sen de peşinden gitme” diyor, MADARA KAÇIYOR KAÇIYOR! Sonra bakıyor ki gücü yetersiz EMS açıyor, Kyuubi çağırıyor, bir de böyle yeniliyor :hhh:
Kardeşi orda ölmüyor. Canını kurtarma şansları olur diye kardeşini alıp gidiyor. Hatta sonraki dönüşünde hashirama’ya “kardeşim öldü” diye haber veriyor.

Kardeşi ölünce artık klanı bile yanında durmuyor. Ems açınca tek başına gidip dalıyor.

Hashirama’nın üstünlüğü net olsa da Madara hiçbir zaman sırtının üstünde yatacak hale gelmemişti o güne kadar. Net yenilgiye uğramamıştı. İlk yenilgisi öfke içinde gidip tek başına daldığında oldu. Bunu hashirama söylüyor.

Son dövüşlerinde yenilse de istediğini aldı madara. Hashirama’dan bi parça alıp kendini ölü gösterdi. İlerde bu sayede rinnegan açtı gizlice. Madara sandığın kadar başarısız biri değildi.
 
Madara'nın Itaçi gibi Hax yeteneği yok, İtaçi pandoranın kutusu gibi bütün teknikler ilk İtaçi'de tanıtılıyor, Ems İtaçi hasarsız kazanır, en kötü ihtimalle bir gözünü verip Madara'nın kafasına huni geçirip oynatır, sonra Kabuto'ya yaptığı gibi başını okşar. :)
 
Madara'nın Itaçi gibi Hax yeteneği yok, İtaçi pandoranın kutusu gibi bütün teknikler ilk İtaçi'de tanıtılıyor, Ems İtaçi hasarsız kazanır, en kötü ihtimalle bir gözünü verip Madara'nın kafasına huni geçirip oynatır, sonra Kabuto'ya yaptığı gibi başını okşar. :)
İtachi’yle tanıtılan İzanami’yi Madara’nın ordusundaki isimsiz askerler kullanıyordu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık