Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne demişler, isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü... Henüz kimse yazmamışken yazalım: Stussy tayfaya:at::at:

Şaka bir yana, Stussy denizci ajanı çıkacak bence.
 
Serinin b.ku çıktı afedersiniz. Bunca yıldır okumasam çoktan bırakmıştım ama her bölüm daha da zorluyor tası tarağı toplayıp gitmek için. Luffy reyiz hatrına buralardayız.
 
Kapak hikayesinde görünce Stussy'de bir şey olduğu belli olmuştu zaten. Bilim adamıdır diyordum kadın klon çıktı. Yakışmış tabi, tip müsait zaten.
 
Yalan mı? 1 panelde Kaku, Zoro'yu itmiş. 1 panelde de Zoro, Kaku'yu yere geçirmiş. Daha güçlü olduğu net ama öyle spoilercıların abarttığı kadar değil.
İşin şakası bir yana abartan spoilercı tayfa değil ki, spoiler veren Etonboby'nin yazdığı bu; "Kaku uses his awakening against Zolo, but ZoLo overpowers him" Uyanış açan Kaku saldırıyor, Zoro da gayet casual bir şekilde onu yere uçuruyor. Hani g5 gibi bir form da açmıyor bunu yaparken. Tek attı dieyn Montana nereden gördü bilemiyorum, belki silinmiştir, belki Mw'ye takılmak için yazmıştır.

G5'te koka basan Luffy yumruk vuruştuğunda Lucci'yle ikisi de uçmuştu. @RedTeroR ve @Siyah Ateş 'e ben sizin gibi değilim, ne olursa onu söylerim diyen @Alpamis diğerine üstünlük diyorsa buna da diyecek. Ben Luffy de üstünlük kurdu diyorum, Zoro da, kıvırmıyorum. :( Birisine üstünlük kurdu diğerine kurmadı diyen kim varsa; kıvırıyordur!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık