Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu klon muhabbeti ne kadar eskiye gidiyor acaba? 20-25 yıl öncelere kadar gidiyor mu? Rocks Korsanlarından birinin klonu, bayağı da genç duruyor. Gidiyorsa sıkıntı. "Sayın Hükümet buyurun klonumu yapın" dercesine teslim olan Roger'ın klonunun yapılması çok olası. Yapılmadıysa neden yapılmadığına düzgün bir cevap verilmemesi de çok olası. Alta tükürsen sakal üste tükürsen bıyık.
 
Uyanış mevzusuyla ilgili gözden kaçırdığınız bir şey var.
Şu ana kadar uyanış açan karakterler genel olarak zeki karakterler. ID muhafızı gibileri direkt meyveye yenik düşüyorlar.
Dof, Kata, Lucci, Kaku, Law, Kid, Luffy gibi karakterler ya çok zekiler ya da içgüdüleri çok kuvvetli. Queen de zeki ama bu zekayı teknolojiye odaklamış. King de aynı şekilde ırkından gelen bonuslara odaklanmış. Kaido ve Yamato'nun da etraflarındaki dumandan yola çıkarak uyanış açtıklarını varsayarsak onlar da aynı şekilde sezgileri çok kuvvetli karakterler.
Aynı şekilde Saka ve Kuzan da uyanışla savaştıkları alanın iklimini değiştirmişlerse mantıklı bulurum.
Yine Robin'in şeytan formunun uyanış olduğunu düşünüyorum. Eğer böyleyse çok zeki olan Robin için makuldur.
Koca Ana'nın da uyanışlı olduğunu düşünüyorum. Meyve normalinde başkalarının ruhlarını çekiyorsa, uyanış da bu ruhları başka şeylere verip çevreyi etkiliyor olabilir. Ananın sürekli uyanışlı gezen bir canavar olmasından dolayı göze normal geliyor olabilir.

Yani uyanış mevzusu çok gözümüze sokulmadan ufak ufak sürekli işlenmiş olabilir. İlk bölümde Shanks'ın yaratığa haki kullanması gibi. Keza aynı şekilde Enies Lobby'de Nami, Usopp falan bayağı yüksekten düşüyordu ama hasar almıyorlardı. Etraflarındakiler de hepiniz canavarsınız diyordu. O zamanlardan beri bu tip dinamikler sürekli işleniyor ama göze soka soka sözlü olarak vurgulanmadığı sürece pas geçiyoruz.

Beni rahatsız eden bir tutarsızlık olmadı. Kaku uyanış açabilir, açsın
 
Etse en azından belirtilir bir şey olur bir efekt olur. Yani hiçbir efekt yok. Belirtilmiş bir şey yok. Sen haki akıttı diyon. B.haki vol2 kullanmış olsa en azından temassız bir vuruş olmalı gözükmeli. O da yok. Zaten temassız bir vuruş olmaması da bir şeyler anlatmalı size.
Arkadaşım, neyin efektinden bahsediyorsun. Eli kolu gözükmüyor işte, burada en fazla kral haki kullanmadı diyebilirsin ki bunun bile bir kesinliği yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık