Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sad mensubu bilim adamlarının ne üzerine çalıştığını anlatıyor mangaka, CC smile, Judge iskelet, Queen bir sürü icat, Vegapunk Px, eğer 5. Bilim adamı Bakkin ise WByi klonlamak için Weewili yaratmış olabilir, üstüne kendini de klonlayip WGnin içine sokmus olabilir, Stussynin Veganin adasını bu kadar iyi bilmesini de Bakkinin Vegayla çalışmasına bağlar tamamdir :)
Bu grup nasıl bir araya gelmiş,asıl soru o xD
 
Benim bildiğim Oda, tezat karakter ve hikaye tasarımları sever. Ben Bakkin'in çocuğu WB'den değil de, direkt Vegapunk'ın çocuğu olduğunu düşünüyorum. Tezatlık şu: Aşırı zeki babanın aptal çocuğu. Öyle Ki bu Oda'nın anlatımına uyan bir üslup. Bakkin''in klonunu yapılmasının arkadaki nedeni çok ilgimi çekti. İçinde; "özlem, yaşlanma korkusu, ölüm" gibi ana fikirler çıkabilir. Merakla bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Luffy tş. geçiyor:oleyo:
Zoro direk aklını alıyor:mincika:
Sanji “mellorine”:artiz:
Sanji'nin Enies Lobby'deki rakibi, sinsi kişiliğiyle öne çıkıyordu. Zaten potansiyeli düşüktü. Kaku ve Lucci gibi kişilerin iradeleri o kurttan çok daha üstte. Sanji'nin rakipsiz kalması üzse de, durum bu. Umarım Oda ona güzel rakip uydurur. Tabii yarım kalmayan türden karşılaşma ayarlar...
 
Ona kılıcın yolu der özel teknik der uydurur kolay kısım. Saçma taraf asırlardır wb gemisinde olan marco özel canlı k*ng ve bilim adamlarının yanında yetişmiş quen de uyanış olmaması. Lucci ve kaku da ki uyanış neye hizmet etti seriye ne kattı ne kadar ilerledik ? Sıfır...
Oda'nın büyük hastalıklarından biri işte. Yeni bir şey icat ediyor, sonrasında gelen herkese uyguluyor. Arka planla uyumluymuş değilmiş umurunda değil.
Haki çıkardı, sonrasında herkese uyguladı, haki çıkmadan önce işlediklerini sıvamaya bile çalışmıyor. Uyanış çıktı, sonrasında çıkan herkese uyguladı, öncesindekiler umurunda değil.
Mantıklı bir işleniş, build up falan adamın umurunda değil, tek istediğini aklına gelen çocukça fikri bir an önce hikayeye sokuşturmak.
 
Şu durum bazen aklımı almıyor. Lucci ve Kaku uyanışın getirdiği tehlikeyi göze alıp uyanış açmışlar. Bu uyanış çok basit bir şey değil. Kullanıcının yüksek disiplini ve tehlikeyi göze almasından doğan bir fenomen iken Zoro ve Luffy'yle aralarındaki fark çok yüksek. Her şeyden ötesi iç dünyasını ve karşılaşma sonrası değişimlerini bilemeyiz bu karakterlerin. Karakterlerin hep tek yönünü gördük. Lakin bu kadar güç farkı olmaması gerektiğini de düşünüyorum. Çünkü doğalarında mücadeleci olan karakterler bu kadar güçsüz olamaz.

Tabii hikaye ilerledikçe fikrim değişecek. Ancak şu anlık izlenimim, Zoro severler ve Luffy severler için sürekli yapılan fanservisten başka bir şey değilmiş gibi gözüküyor. Bu durum Luffy ve Zoro'ya da zarar veriyor. Ha şu var, ilerde Oda bu Lucci ve Kaku'nun hikayelerine bir daha değinirse neden Luffy ve Zoro'ya karşı güçsüz olduklarını da anlayacağım. Anlamamıza da gerek yoksa eyvallahı çekerim. Benim her türlü sevdiğim ve zevk aldığım seri.
 
Sanji'nin Enies Lobby'deki rakibi, sinsi kişiliğiyle öne çıkıyordu. Zaten potansiyeli düşüktü. Kaku ve Lucci gibi kişilerin iradeleri o kurttan çok daha üstte. Sanji'nin rakipsiz kalması üzse de, durum bu. Umarım Oda ona güzel rakip uydurur. Tabii yarım kalmayan türden karşılaşma ayarlar...
tayfayı direkt amirallerle kıyaslıyor artık Renk seçimleri bile bunu gösteriyor.

Kırmızı tonu çağrıştıran Luffy= Akainu
Sarı renkleri çağrıştıran Sanji= Kizaru
Yeşil rengi çağrıştıran zoro= issho
Bildiğimiz jinbei de veya usoppla birlikte = aramaki falan fistan işte.
 
Bazı spoiler vericilerde dominate olarak kullanmış. İngilizce bilen arkadaşlar kelimenin gerçek anlamını açıklayabilir mi? Bildiğiniz tek atma mevzusu çıkmayabilir beyler.
 
Evet Zoro arcın ilk tekini attı kızlarının yanında gelenlere de show yapar. .Sanji de kötü bir duruma düştü mü tamamdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık