Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Rob Lucci vs. Eustass Kid

Kim kazanır ?

  • Rob Lucci

    Kullanılan: 87 32.7%
  • Eustass Kid

    Kullanılan: 173 65.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 6 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    266
teknik nasıl lucci'ymiş anlatsana hele Kid'in uyanışının işlevselliğini anlatmama gerek var mı? uyanışta ne kadar hızlı olursan ol bir önemi yok çünkü kaçtığın her yer senin düşmanın oluyor bunun yanında çok güçlü tekniklere sahip Kid'in uyanışı, aynen Lucci parmak tabanca falan atıyor çok daha iyimiş .d Lucci'nin uyanmış zoanında ne gördün ki Kid'in uyanmış meyvesinin üstüne alıyorsun .d dayanıklılık ve stamina kategorisi nerede göremedim onu da argümana dahi gerek yok o kısımda da Kid daha güçlü yav her şeyi geçtim bak g5'in bir saldırısı sonucu baygınlık geçiren Lucci ile Big Mom'ın kaç tane saldırısını tanklamış Kid aynı ligde mi? bu konunun Lucci kaç yer olarak değişmesi gerekiyordu
rokushiki sahibi lucci dövüş sanatlarını hakiyle harmanlamayı bilse yeterli. Bullet gibi yumruğunu çevirmesi yeterli kide karşı yada garounun tank top mastera yaptığı gibi.
 
Kid Sento kadar bile tepki veremez, Lucci'nin hızına yetişemez, bir anda yere düşer, kendine kamyon çarptığını sanarken mangaka Lucci'nin kan içindeki elini gösterir :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık