Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonko ağırlığını vermiyor olabilir ama bir villain olarak Teach gerçekten başarılı bir karakter. Egghead arcı şimdiye kadar ilgimi çekmese de Law-Teach-Koby-Garp dörtlüsünden neler çıkacak merakla bekliyorum. Belki de karanlık meyvesinin haki’yi de iptal ettiği teorisi Garp-Teach dövüşünde doğrulanır..

Öte yandan Kuma-Bonney kısımlarını okumadan geçiyorum. Kaç bölüm kaç arc geçti Kuma’nın olayını hala çözemedik , artık bir yere bağlansın. Sıktı gerçekten.
Haki iptal etme imkansıza yakın. Eee nasıl yenecekler bu adamı. Meyve iptal ediyor haki iptal ediyor.
 
Manganın 85. bölümünü okuyabilirsin. Luffy bilincini kaybediyor. Buna rağmen boynu uzuyor. Bilincini kaybetmiş birisi nasıl Zoan formunu aktif tutatacak.

Luffy'nin sıfatı burada. Bilinci kapanmış. Bu hâldeyken kafasını lastik gibi uzatıyorlar. Luffy gömecekseniz diye seriyi değiştirdiniz yahu.

Bölümün adı bile zombi.

https://onepiece-y.com/one-piece-chapter-86-fighter-and-karate-merman/



Bir bölüm sonra, hâlen baygın. Bu mu Zoan şimdi?



Uyku hâlindeyken Zoan forma geçiş varsa eğer; Lucci, Sengoku, Kaido, Yamato durduk yere form değiştirebilir demek ki. Uyurken insan olan Sengoku, durduk yere Buda'ya dönüşebilir.
Luffy tutmuyor aktif. Nika tutuyor. Zoanların kendi iradesi var onu diyorum. Kaidoya yerde baygınken dik dik bakan da luffy değil nikaydı.
 
İçinden geçmeyip de ne yapsın teğet mi geçsin? :a: Zoro senin Mihawk'ı maks. yarım saat içinde kestikten bir daha konuşalım bunları xd Bizim tayfanın dövüşleri ne zaman uzun sürdü de muhabbetini yapıyorsun? :ehe: Yıllardır demiyor muyuz elalem günlerce dövüşüyorken bizimkilerin niye dövüşleri kısa sürede bitiyor diye?
İkisi aynı şey mı kıro? Kılıç dövüşleri daha kısa sürer çünkü bitiriciliği yüksek bu adamların.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık