Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Zaman Kapsülü (2023)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş zamanında bile kendine fayda sağlayacak konularla uğraş. 2022 yılının son 4 ayını boş geçirdin sayılır ama 2023 yılında böyle olma. Ayın ilk gününden beri kendine temiz bir sayfa aç ve 1dk'yı bile boşa harcamayacağım diye kendine olabildiğince hatırlat. Zaten yaşın geçiyor :artiz: Sigarayı bırakamıyorsan bile azalt ve şu lanet mükemmelliyetçi olma takıntından kurtul. Bu saçma takıntın seni çok yavaşlatıyor. Olabildiğince hızlı ve pratik olmaya çalışıp erteleme huyundan vazgeç. Günde 12 saat uyumayı da bırak artık.. He bide kavanoz içinde jacobs monarch gold tüketme artık. Günde bir tane 2 gram paketlerinden almaya kendini alıştırırsan bu durum rutin haline dönecek ve sabahları da en az 15dk koşu yapabilmen mümkün olacak.
 
2023'den en büyük beklentim Reis-i Cumhurumuzun yeniden başa gelmesi ve 7'li masayı ezip geçmesini yüce Rabbim'den niyaz ediyorum.

Savunma sanayisinin ve yerli otomobilin önünün kesilmemesi gerekiyor. Bu treni bir kez daha kaçırma lüksü yok Türkiye'min.

Anıtkabir'in bayrak ipini artık biz üretiyoruz gibi aciz manşetler atan bir Türkiye değil, İHA, Siha, tank, uçak, savaş gemisi, otomobil ve bütün alanlarda yerli üretim aşkıyla yanıp tutuşan ve ülkemizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri yapmak için çalışan ülküsü olan bir gençlik diliyorum.

En başta bütün vatandaşlarımızın imanlı ve vatan aşkıyla yanıp tutuşmasını istiyorum. Bu vatanı sevmeyenlerin ülkeden gitmesini diliyorum. Hdp'nin meclisten çıkarılmasını diliyorum.

Son olarak da ülkemizdeki bütün sorunların hallolduğu, ekonominin, huzurun, refahın ve sağlığın bozulmadığı, kazaların olmadığı mutlu bir yıl olmasını diliyorum.

One Piece'den de beklentim tayfanın artık her anlamda Yonkou tayfası ağırlığıyla denizlere korku salmasını istiyorum. Yamato'nun tayfaya gelmesini diliyorum. Usopp, Nami ve Chopper'in korkusunu yendiği bir yıl olmasını diliyorum. Sanji'nin Haoshoku Haki'yi uyandırmasını umuyorum. Chopper'in, Robin'in, Brook'un ve Yamato'nun meyve uyanışı yaptığını görmeyi umuyorum.


Not: Herkes 2023 beklentisini yazsın dediniz. Bende yazdım, kimse laf atıp dalaşmasın, beklentini yaz geç.
 
Artık bir işe başladığında sonunu ,iyi veya kötü, görecek kadar sabırlı, azimli ve çalışkan olmayı umuyorum.

Çarçur edebileceğim bir miktar paranın elime geçmesini diliyorum.
 
Tek istediğim okulu sağlıklı bir şekilde bitirebilmek. Birde son yaz tatilini doya doya geçirmek. Herkesin isteklerinin başarıya ulaşması dileğiyle. Hoşgeldin 2023...
 
Yeni bir iş yeni hedefler yeni bir macera hedeflediğim gibi bitmesi başladığım gibi gitmesi dileği ile tüm KorsaFan sakinlerinin dileklerinin kabul olduğu bir sene 🤲
 
umarım yapmış olurum:
fiziki olarak geliş
artık kalıcı arkadaşlar edin sürekli yalan söyleyen insanlardan uzak dur artık
o seni sevmedi sende vazgeçmiş ol ondan
bi bilgisayar almış ol be oğlum nereye kadar hesap makinenle
yabancı dilini geliştir
gevşekliği bırak
VE EN ÖNEMLİSİ :
ne olursun 1 sene daha sınava hazırlanma be olum alt tarafı 470 yapacaksın zor muydu bu kadar gerçekten
(ya aga kalbim çok kırık nolur toplamış ol)
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık