Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp'ı severim ama, öğrencisini kurtarmak için yollara çıkması bana tutarsız geliyor. Bu adamlar kimi kurtarmak için harekete geçti ki bugüne kadar? İlk yetiştirdiği kişi Coby mi?
Sakazuki öz torununun peşinden koşa koşa mangal yaparken bekleyen adam Coby için harekete geçiyorsa yazık valla bu Oda’ya Allah kurtarsın…Yada bu araplar iyi sallıyorlar.:oleyo:
 
Son düzenleme:
Olum noluyo ya nasıl bir bölüm geliyor. Birisi diyor Zoro kizaruyu teklemiş. Diğeri diyor Garp Teachi Allah'ına kavuşturmuş. Biri diyor Zoro Kamu ile güreş tutmuş. Bunlar nasıl öngörüşler :D
 
Garp bugüne kadar hep başarısız olmuş bir karakter. Roger, bunu bebek bakıcısı yaptı. MF'de torunu tarafından şamarlandı. Eğer cobyi kurtarmaya giderse de Teach ile en fazla anlaşma yapar gelir savaşını görmeyiz büyük ihtimalle. Cobyi kurtarmaya gitmesi karakterin içinin ne kadar boş olduğunun göstergesi oldu benim için. Gözünün önünde bebekliğinden beri tanıdığın 2 kişiden birisi ölüyor diğeri de ölümün kıyısından dönüyor ama bu sadece izliyor. Denizci, korsan vs ayaklarını bırakalım. En iyi Garpın bilmesi lazım Ace ve Luffy'nin kötü biri olmadığını. Korsanlardı o yüzden hak ettiler olayı bana saçma geliyor. Yani demem o ki Garp, cobyi sırf denizci olduğu için kurtarmaya gidiyorsa vay haline onun. Bu adamın iyilik kavramı yalnızca denizci olanlara işliyor derim o zaman. Adalet anlayışı Akainunkinden bile tiksinç.
 
Bb rayleigh i görünce geri vites yapmıştı.
Rayleighin kaptanı roger = garp( çok da eşit değil biliyorum.)
Bb garp ı görünce de r yapacak yani
Ama garp da rayleigh gibi kabul edecek işte saldırsa kazanamazdım vb.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık