Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ve brook görmediler mi lucci'lerin gemiyi? Bari zoro lucci'ye birkaç kesik atarak merhaba falan deseydi ya da sanjiler nerede?

luffy'e gerek yok. Gerçi zoro ve sanji'den önce tayfadakiler 1-2 vs. atsa fena olmaz ama lucci ve kaku hala onlar için biraz fazla gibi. Gerçi lucci'ler ne kadar gelisti görmek gerek. Şimdiden rokuougan kullaniyorsa çok beklentiye girmemek gerek gibi.
 
Lucci'nin yeni teknikleri yoksa bu çakma Vegapunk'ı dövmesi bildiğin eksi yazar.Zoan formunu açıp bildiğimiz en güçlü saldırısını yapmış.Rezillik...
 
Luffy kaç kurtar kendini. Lucci seni kuyruğu ile döver. Şrak şrak diye kırbaçlar.

Luffyi tokatlayan kızı indirdi lucci. Demek ki luffyi daha çok tokatlar lucci.
 
Ben Kaido falan bilmem Lucci'yi özledim. :s

Gelsin şovunu yapsın reis. Herkese iade-i itibar yapıyor Oda. Bu reise de yapsın. Baksana ne güzel dövmüş bizim çocuğu :s
Keşke şöyle bir dövüş olsa ama artık çok zor. :(
luffy iddaya varım lucci vs sinde daha çok kan kusmuştur oğğğ ağğğ diyordu ha bire.
Luffy'nin kasanı kusma ile biter mi... En az 1500 litre kan vardır. :(
 
Bakın arkadaşlar.

Lucci belli bir yaşın üstüne çıkmış, ununu eleğini asmış bir adam değildi. Bu adam ts öncesi 27 yaşındaydı sonrasında da 29. "Yeni jenerasyon" denen supernovaların çoğuna yakın bir yaş bu hatta bazılarından düşük de. Neden Luffy'den dayak yiyen adam yerinde saymak zorunda? Kaldı ki bu adam Luffy'nin rakipleri arasında Kaido'dan sonra onu en fazla zorlamış kişi. Yani Lucci'nin de yerinde saymayıp güçlenebileceğini hesaba katmak için illa Oda'nın şekilli şukullu yeni jenerasyon yazması mı gerekiyor?


Hayır işin komiği şu, 2y önceki Luffy'den dayak yemesine rağmen shici olmuş Croco'nun bir anda yc üstü çıkmasına bu kadar tepki göstermediniz :hhh: . Lucci'nin güçlü dönmesinden daha mantıksız bir sürü şey sayabilirim ki bu da mantıksız değil bence.


Ha tabi Lucci yonkou gücü falan çıkıp ciddi ciddi bu arc boss olarak kapışsa ben de söverim. Ama sadece tekrara girmiş gibi olduğu için. Lucci'nin güçlü dönmesinde bir tutarsızlık yok.
Luffy şu an temizinden amiral yonko arası bir yerde (Hadi direkt 1vs1 Kaido savaşı görmediğimiz için böyle diyorum.) Lucci'nin de bu seviyelerde geri dönmesi hikaye işlenişinde büyük sorunlar yaratır.

Bak güçlenmiş bir şekilde dönmesinde sorun var demiyorum Luffy kadar güçlenmiş bir şekilde dönmesi komik durur diyorum.

Hoş üç dört bölümdür okumuyorum seriyi ne oldu bilemem bu arada : )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık