Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin yenipte ideolojisinden döndüremediği, hatta daha da hırslanan tek rakibine Foxy muamelesi yapın aynen. Lucci cehennemin dibine de gitseniz sizi bulup gerekeni yapacam diye bas bas bağıran bir karakter, bir kere bile yahu bu adam geri döner mi acaba diye ortaya düşünce atan birini görmedim. Neyse gidin biraz Enel döner mi onu tartışın, bir süredir daha akılcı tartışma dönmüyor zaten. Haftaya da op evreninde şimdiye kadar çizilmiş en sağlam kötü karakterin kim olduğunu öğrenip ufkunuzu açarsınız artık.
 
Normal şarlarda okuyucu'nun kafada kurduğu denklem :
Luffy Kaido'yu cehennemin dibine gönderdi ada büyüklüğünde yumruk attı.Lucci Luffy'e fiske vurabilirse toplanıp God Lucci diyelim.
Oda'nın birkaç sayı sonra çizece Luff vs Lucci için kafasındaki diyalog:
Tüm hakilerini adeta unutmuş,öyle geleceği görme Nika'ya dönüşüp meyveyi uyandırma falan hak getire Lucci'nin ağzını burnunu dağıttığı Luffy çizeyim de heyecan gelsin seriye.Neden böyle birşey yapıyorum?Çünkü ben birkaç bölüm önce en güçlü yaratığı magmaya gönderen adamın ulaştığı güç seviyesini unutan bir şizofren akıl hastasıyım.
Tüm forum biliyor ki , kimse kendini kandırmasın lucci o yumruğu haydi karşılayayım gibi bir eşşekliz yapmaz kaido gibi . Geppou atıp kafasına bir tane geçirir luffy'nin havada.
 
Bakın arkadaşlar.

Lucci belli bir yaşın üstüne çıkmış, ununu eleğini asmış bir adam değildi. Bu adam ts öncesi 27 yaşındaydı sonrasında da 29. "Yeni jenerasyon" denen supernovaların çoğuna yakın bir yaş bu hatta bazılarından düşük de. Neden Luffy'den dayak yiyen adam yerinde saymak zorunda? Kaldı ki bu adam Luffy'nin rakipleri arasında Kaido'dan sonra onu en fazla zorlamış kişi. Yani Lucci'nin de yerinde saymayıp güçlenebileceğini hesaba katmak için illa Oda'nın şekilli şukullu yeni jenerasyon yazması mı gerekiyor?


Hayır işin komiği şu, 2y önceki Luffy'den dayak yemesine rağmen shici olmuş Croco'nun bir anda yc üstü çıkmasına bu kadar tepki göstermediniz :hhh: . Lucci'nin güçlü dönmesinden daha mantıksız bir sürü şey sayabilirim ki bu da mantıksız değil bence.


Ha tabi Lucci yonkou gücü falan çıkıp ciddi ciddi bu arc boss olarak kapışsa ben de söverim. Ama sadece tekrara girmiş gibi olduğu için. Lucci'nin güçlü dönmesinde bir tutarsızlık yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık