Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride ölümden dönen tek bir kişi var o da Brook. Onun da meyvesi bu şekilde çalışıyor.

Luffy'nin öldüğüne dair bir şey söz konusu değil. Varsayalım ölmüş olsun meyvesi tarafından yeniden dirilsin ne fark eder?

Sen Matrix'te Neo öldü sonra yeniden dirildi yok ya ölmemiştir bayılmıştır ehiehiehi :oleyo2: diye böyle saçma bir muhabbete gireni gördün mü? Aynısının bir benzeri Naruto serisinde oldu Naruto ve Sasuke öldü.

Luffy daha 19 yaşında, Kaido ise serinin zirve isimlerinden biri ve 59 yaşında. Luffy'nin bu kadar kısa süre içinde böylesi gelişimi bile muazzam. Kaido gibi birinin karşısına çıkabilmesi bile takdire şayan.

Luffy sevdiklerinizi mi incitti bu ne hazımsızlık? Hater olacağım diye kıvranmanızın manası ne? Böyle çocuksu muhabbetlerden bir el çekin artık. Varsa güzel bir cevabınız er meydanına gelin. Öyle, Luffy öldü bu gelen Hadise Dum tek tek ehuehuehu yakışmıyor.

Ana karakterimiz öldü ve bu yaşayan Nika'ysa "Ben Monkey D. Luffy" diye ortalarda gezinmez. Bak Enma'ya! Zoro mu onu tutuyor yoksa Enma mı Zoro'yu yönetiyor belli değil. Eğer Luffy öldüyse bedeni sahiplenen Nika "özgürüm artık bir bedene sahibim" gibi laflar eder "benim adım Nika" derdi.
:oleyo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık