Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Çok güzel bölümdü be. Serinin en boş görünen en fodder karakterlerinin bile altının ne kadar dolu olduğunu öğrendik. Biri gider Blast'ın sırrını bilir, öbürü azıcık dinlediği şeyden şüphe etmeden gerçeğe yürür. Sayı bence önce aslanım Genos-kun'a sonra da bölümdeki herkese yazar.
Metal Knight dedenin teki çıktı. Dedeye sahip çıkan mangakayı tebrik ediyoruz.
Ardından S sınıfı toplantı yapıp God'ın varlığını çözer ve o arada Amai Mask sinir bozan pozuyla ortada takılır. Genos-kun her şeyin detaylı notunu tutmuştur ve asla işin iyisi kötüsü demeden göreve atılır.
Saitama methiyeleri macerası boyunca bunca şey yaşayan S class herolarımız çaktırmaz ama bir şeyleri çözer. Bütün süreç boyunca sükunetini kaybetmeyen ve somut delile ulaşma çabasında sürekli hafıza kaybı duvarına rastlayan Zombieman en son isyan eder.
Ama yine de herkes bir şeyleri çakar. Kimse o katlanılmaz 4 saatlik methiyeyi kulak arkası etmemiştir. Özellikle sohbetin başında ortamı terk eden Amai Mask beni büyük ters köşe yaptı.
Son olarak şurada yıldızı parlaması gereken son bir karakter kaldı. Bir sonraki bölümde gözlerimiz Mumen Rider'ı arayacak.
 
Blast'ın ekibin de kimler var acaba tam olarak ve güçleri neler :/ efsane bir bölümdü bizim pelerinli keltoş her türlü zirve :D adamın dünyadan haberi yok ama tanrı vs için adamın karşısına çıkmaya geliyor yakında :DAsdh asd
 
Uzun zamandır böyle lezzetli bir bölüm okumamıştım .Güzel gidiyor seri .Özellikle ana kötü karakter seriye çok iyi yedirildi.Blast sahneleri ve sonradan geçmişe dönüş yapıp olayların sıfırlanmasi çok iyi oldu.Murata bu sayede Saitamainin sınırlarını az buçuk gösterme fırsatı buldu

İlk defa bir ana karakter güç yönünden ezik değil .Hem de en başından beri .Görülmemiş bir şey bu
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık