Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Dijital-Renkli Versiyon Manga

Ya abi şaka bir yana renkli varken renksiz tercih eden tercihi biraz da elde imkan olmadığı için renksize alışmak ve alışılmışlıktan renkli tercih etmemek gibi geliyor. Yani aslında imkansızlıktan kaynaklanan ritüele bir şekilde alışıp yeni ve daha pratik yöntemler çıksa bile reddetmek gibi. Toplum yapısı gereği flörtlerin aşırı kısıtlı olduğu, toplumun %90'ının anasının bulduğu kızla/oğlanla evlendiği dönemlerdeki kısıtlı flört imkanını bu alışılmışlıktan dolayı kutsamak gibi.

Ha bu sadece benim kendi fikrim yanılıyor da olabilirim tabi dkdkkddk. Ama işte ben renksiz olunca anlayamıyorum pek. Renkliler kadar çekici gelmiyor bana. Zevkler renkler işte.
Uzun lafın kısası zevksizsin Gutts. Olum imkansızlık ne anasını satayım webtoon var çizgi roman var piyasada. Beğenmeyen rahatsız olan anlaşılamaz bulan zaten bunlara geçiş yapardı. Mangaları renklendirme işi de yeni icat edilmedi. Manga dediğin şey bir gelenektir sanattır. Dediğin gibi işin özü zevkler renkler de işte Berserk'e renklendirmenin tillahını yapsan Miura'nın çizeceği iki panel etkisi bırakmaz bünyede adım gibi eminim.
 
Miura'nın tarzı klasik gravür tarzına benziyor. Çizgiler ve gölgeler sanki bir odun ya da metal üzerine oyularak yapılmış gibi göründüğünden siyah beyaz yapıya inanılmaz bir karakteristik katıyor.

Bu görünüşü renklendirirsen o şeyi ortadan kaldırmış oluyorsun bu yüzden kalitesi düşüyor.

Bu Shueisha'nın renklendirdigi seriler bu tarzda olmayan shonenler olduğu için sırıtmıyor ve gayet kaliteli görünüyor.

Lakin bu işi her ne kadar aynı şirket yapsa da büyük ihtimalle farklı gruplar yapmaktalar çünkü bir tarafta çok kötü görünen HxH renklendirmeleri var diğer tarafta inanılmaz iyi görülen Toriko renklendirmeleri var. One Piece'in siyah beyaz hali de fena değil renkli hali de. İkisi de zevkle okunur bence.
 
Wano gereğinden fazla renkli, pembe saçlı Ashura falan görünce ciddiye alamıyorum seriyi. Simsiyah giyinen King yine farkını koyuyor ortaya.
 
Son düzenleme:
One Piece'te renkli daha güzel ama Berserkte o iş olmaz mesela.. Bu renkli manga neden bu kadar yavaş çıkıyor lan çok can sıkıcı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık