Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    98
Sonda Rhaenys dracarys demeyince zaten tatlar kaçtı.
Şunu dese bütün savaş bitmişti.
Larys ayak fetişi olan rezil herifin teki çıktı ya arkadaş. :D O sahne güldürdü.
Alicentta gitsin rhaenyranın çocukları meşru değil diye krala ağlasın sonra fetişci fare ile takıla dursun.

Daha son bölüm gelmeden yeni sezonu beklemeye başladım.
 
Bu bölüm mehti biraz ya senaryo pek iyi değildi bence. Sonu da saçmaydı madem aksiyon almıcan ne boka basıyon orayı. Zaten kadının 3 saniyede orayı basması da ayrı saçmaydı. Prensi arıyorlar falan saçma sapan. Buluyolar gereksiz bir aksiyon var oda ne idüğü belirsiz. Aemond kafasını ezseydi keşke gardaşının. Stronga bu kraliçe ne boka taviz veriyor onunda bir alt yapısı yok. Adam sadece ayak fetişliğinden mi yapıyomuş yani bunu. O sept mi artık neyse oranın cgi'da çok kötüydü başta uzaktan gösterdiler ya. Şu lord varys'in çakması kadın inş gebermiştir. Sahnesi gelince utanıyorum her seferinde. Kelleyi melleyi aldıklarını gösterselerdi yada cayır cayır yandığını çünkü ölmemiş olabilir. :(
 
Criston'un yaşlı dayıyı öldürdüğü sahne baya saçmaydı. Omuzuna bastırdı diye herifin kafa o topa nasıl o kadar sert çarptı yav? Çözemedim. İlk bölümlerde iyi gözükmüştü ama Criston'dan adam olmaz.

Larys ayak fetişi olan rezil herifin teki çıktı ya arkadaş. :D O sahne güldürdü.

9. bölüm fragmanda bölüm daha güzel gözüküyordu, beğendiğimi söyleyemem. Otto ve Alicent ilişkisi düzgün işlenmedi. Beyaz solucanın ölümü meh. Sonda Rhaenys dracarys demeyince zaten tatlar kaçtı.
Kitapta normalde boğazını kesiyordu. Olması gereken oydu. Dizide Cole'u fiziksel olarak aşırı güçlü yapmışlar yumrukla kafatası parçalama falan. Kılıç yeteğinden kısmışlar ama. Bildiğin goril gibi olmuş. Karakterine daha uygun aslında yalan yok.
 
Bölümü beğendim baya. Sonda ki hareket aslında hiç olduklarının göstergesi öldürse iş biter aslında ya sonra ? Şu ayak fetişini de iyice buffladılar bakalım ölümü ne zaman olur.Lannisterların da daha şimdiden plan oyuncusu olmaları da yine minik bilgi sekansıydı. Kraliçe hikayeleri yanlış anladı savaş çıkardı :D Yeşilleri kırmızıya boyama vakti gelmiştir :mincika:
 
Deli kadın bir şey yapmıcaksan ne diye öyle giriyon insanların olduğu yere. Bölümü beğendim. Larys gümletti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık