Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063: Sahip Olduğum Tek Aile

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 158 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 41 18.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuma'dan "Sahip olduğum tek aile" diye bahseden Bonney'e bir sürprizim var. Ailen genişledi guzum bir ordu ailen var artık. Her pacifista senin ailenden.
Bonney karakteri bence retcon yedi.Shabondy’de çok akıllıydı Zoro’yu kutsallara bulaşmaktan korumuştu.Ancak şu anda ufacık bir çocuk olduğu ortaya çıktı ve çocuklar gibi ağlayıp her gördüğü Kuma’yı babası sanıyor yada sanmasa bile etkilenip dövüşemiyor bile.Benim Shabondy arcta tahlil ettiğim Bonney böyle değildi.
 
BB'ye helal olsun. Yıllarca planını gerçekleştirmek için bekledi. Meyvesini buldu, kendine sıfırdan tayfa topladı, sonra onlara da meyve buldu. Gitti tatlı su solcusu Dragon'un mekanını bastı, Hancock'a saldırdı, şimdi de Law'ı paketleyecek. Tam bir aksiyon adamı.
 
Bu arada Big Mom'da Kaido kadar büyük bir isim OP evreni için. Yazar ne kadar hakkıni veremese de. bu iki isim düştükten sonra ortalık kızışıp kalanlar arasında KK savaşı başladı. Big Mom ya da Kaido'dan pone almaya çalışmaya kimsenin paçası yenemiş belli, psiko BB dahil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık