Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işınlama sebebini söyledim zaten. Law'a karşı hakisini kullanmıyor. Luffy hakisiyle meyve gücünü engelleyemez diyorsan daha fazla söyleyecek bir şey yok. :bilmem:
Hakileri arasında uçurum olmazsa ışınlar diyorum sadece. Tabi benimki müttefik tarafta olduğu için destekte yararlı meyvesi. O yüzden Oda önünü kesmez gibi de geliyor.
 
Daha çatıda yeni ışınlıyordu. Aynı kalsaydı bir şey diyemezdim ama geliştirmiş. Belki daha da gelişecek. Beyaz haki gösterdi kim bilir kral hakide gelecek. O yüzden belli olmaz diyorum.


"Hakimi aştığı için Bm ve Kaido ayıramam. "dedi. Nasıl alakası olmaz. :d
Nerde dedi öyle bi şey? Bölüm kac söyler misiniz? Law diyor ki " Hakileri o kadar güçlü ki yerlerini direkt olarak değiştiremiyorum." (1009 bölüm sayfa 7'de diyor bunu) Senin dediğin gibi asmak ile ilgili herhangi bi şey demiyor. Gözle görülür kanitlar olmadan konuşma. Çünkü baya saçmalıyosun.
 
Nerde dedi öyle bi şey? Bölüm kac söyler misiniz? Law diyor ki " Hakileri o kadar güçlü ki yerlerini direkt olarak değiştiremiyorum." (1009 bölüm sayfa 7'de diyor bunu) Senin dediğin gibi asmak ile ilgili herhangi bi şey demiyorum. Gözle görülür kanitlar olmadan konuşmayın. Çünkü baya saçmalıyosun.
Sen konuşmana dikkat edersen iyi edersin. Söylediği şeyi yanlış hatırlamış olabilirim, insanız sonuçta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık