Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız, Law yakın zamanda ölürse şundan emin olacağım; Oda, normalde Law'ı Wano'da öldürecekti ama herkes bunu dillendirdiği ve beklediği için erteledi. Çünkü Wano başından beri tüm One Piece camiasında bu konuşuluyordu, üzerine teoriler yazılıyordu. Wano'da ölseydi Law, Oda istediği etkiyi veremeyeceğini düşündü. Ters köşe yapmak için de, tam Wano'dan çıkarıp herkese Law'ın ölümünü unutturduktan sonra bir anda Law'ı öldürttü, diye düşünürüm.
Tabii ölürse.
Rosa'dan beri düşünülüp teorileri yapılan bir karakter zaten bu konuda. + olarak Oda bilmiyor mu sanki bu durumda olduğu zaman okuyucunun ne diyeceğini. Aha çoğu ümit kesmiş.
 
Haki meyve gücünü iptal ediyordu madem, Nika Kaido ile ip atlarke neredeydin Oda?! :d

Bildiğin oyun hamuruna çevirdi adamı şimdi de gelmiş diyor ki haki meyve gücünü iptal eder. Neyse en nihayetinde tanrı bu, başka bir şey değil.
 
Zoro'ya neden artı yazıyor bu muhabbet...? Çünkü sürekli Yok Kid kılıcını çeker... yok Law yerini değiştirir denilip duruyordu... buna karşılık... ben ve bazı arkadaşlar... Haki diye bir şey var... belli seviyede ki adamlara bunları yapamazsınız diyorduk. Ve Law'ın bu bölüm hakiyle ilgili ne dediği de ortada. Kaldı ki Zoro da sadece hakiyle zirve isim olacak bir adam olduğu için... böyle bir durum bu adama artı yazar. Ve yine zaten en başında... Kral hakisi olup bunu hayvan gibi saldırılarına ekleyebilen bir adamla... bırak saldırısına eklemeyi... daha kral hakisine sahip olmayan adamı karşılaştırmak aşırı mantıksız. O yüzden dünde olduğu gibi hala ve daha net bir şekilde... Zoro>Law... :d
İyi de Law arabanın vites kolu gibi kullanıyordu Zoro'yu. İstediği yere zırt pırt ışınlıyordu.
 
Böyle bir netlik yok yalnız. Zoro'nun Law'ı yenme şansı ne kadar yüksekse Law'ın Zoro'yu yenme şansı da o kadar yüksek.
Birbirlerine yakın olabilirler ama bence o kadar da yakın değiller. Arada kral haki gibi önemli bir etken farkı var. O olmasa bu dediğine katılabilirdim. Ayrıca Zoro'nun savaş iradesi de daha yüksek. Luffy kral hakiyi saldırılarına eklediği zaman iyice fark attı herkese zirve isimlerden artık deniliyordu. İş Zoro'ya gelince... tek hakisi eksik biri Zoro ile aynı şansa sahip deniliyor. O yüzden ben buna katılmıyorum Datte'ciğim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık