Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman bu şarkı benden sana gelsin. Bu bölümler senin için zor.

Yanlış zaman
Yanlış insan

Tutulmak imkansız
Bıktım yamalı sevdalardan
.

Yanlış bahar
Kış güneşi
Yoruldum her bulduğumda
Kaybetmekten seni
Kıyamete kadar
Kapattım kalbimi
.

Azar coşar deli gönül
Bu gözler ah neler görür
Hasret bana göre değil
Özlemin içimde
Yine seni büyütür
*Zor olacak ki imtihan olsun.
*Öldürmeyen her acı güçlendirir.

Biz bu kışı da atlatacağız. Kötü/olumsuz yorumlar daha fazla ateşliyor beni. Daha daha fazla inanıyorum. :dd.d
 
@Millennium Wizard bu güzelim kardeşimize geçen gün kızıyordun teori konularına ilginiz mi var siz ne anlarsınız kaliteden foruma ne katkınız oldu vs diye adam teorinin de analizin de kralını yapmış meğerse. Söylediklerinden pişman olur musun bilmem
Ben öyle mi dedim yanlış anlamışsın.Ona demedim de genel söyledim böyle şikayet edenleri sonra teori konularına yazarken göremiyoruz diye.Adam uğraşıyor saatlerce konuyu açtığıyla kalıyor.Bunlara yorum gelmezse tartışma dönmezse başka şeylere dönüyor o zaman.Kalite falan demedim ben nereden çıkarıyorsun bunu galiba yine bulaşıyorsun.
 
Benim mizahım sizden aşağı kalır değil gülücük tepkisine boğuluyorum bazen :D ama sizin durumunuz tam mizah malzemelik 5 sezonluk dizi çıkar.Dof lobisini nasıl sattı -hurdacılara nasıl yanaştı - Nasıl eşbaşkan oldu- sahte pasaportla nasıl ikinci oldu-Law fanı olacakken nasıl Kid oldu yoksa Montana’nın elinde kaset mi var... Mesela senden çok senaryo çıkar. :)
 
Law’ın gemisi Deniz altı bu adamın kapışmasına bile gerek yok room yapıp deniz altıyla uzaklaşa bilir ama odanın senaryosu gereği tiç’in yol pomegiliflerini alması gerekiyor. O yüzden law’ı harcayacaklar.
Law harcanmaz, yenilse bile harcanmaz, şu an ölmesi zaten mümkün değil, ama karşısındaki serinin en çirkef karakteri, kazanmak için her yolu deneyecektir. Hakisi ile zaten BB'nin adamlarını aştığını görüyoruz. BB ağır darbe yiyecek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık