Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi Wano'da beyaz haki öğrenmiş az biraz tayfaya da bir şeyler öğretseydi keşke.
Bak aklıma ne geldi yorumunu görünce. Star Wars evreninde güç kullanıcısının gücü kullanma tarzına göre farklı renklerde oluyordu ışın kılıcı. Hakinin de böyle türleri çıkar mı acaba?
 
" Hazırım, Kazanan her şeyi alır. " Tahminim burada hazırım demesi tayfasının denizaltıyla tamamen uzaklaşmasıyla alakalı, ponelerde gemide. Meyvesel durumla 6 vs. 1 olan yerde kendisine olan bu güven ise Karasakal ponelere sahip olamayacak. + olarak Wano dövüşünden çok şey öğrendiğini söylüyor. Altı boş değilse sürpriz bekliyorum.
En kritik anda karaya çıkıp öldürme diye yalvarmalarını bekliyorum. Haklarını yiyemem bu konuda çok iyiler.
 
BM&law&kidd üçlüsü haki kullanmadan meyve dövüşü yapmadılar mı? Evet aynen öyle oldu. Hatırlamayanlar açıp tekrar okuyabilir o kısımları. Bizde sözde yonko bm haki kullanmadan düşünce dedik ki heralde meyve uyanışı hakiden daha güçlü oluyor felan dedik, saçmalığa kılıf bulmaya çalıştık. Tam o sıra Luffy de uyanış açınca öyle görünüyordu. Eeee noldu şimdi? Gene haki>meyve oldu. E kardeşim eğer bu seride haki >meyve ise kral hakiden okyanuslar yarata yarata kaido ile dövüşen ve kazanan ve üstelik bunu tek başına yapan Luffy nerdeeee sıfır hakiyle çukura düşürüp kazanan law&kidd nerde? Haki>meyve ve bu law&kidd ikilisi bir yonko ile dönüşürken bile haki patlatamadı 😂 Şimdi bu durum nasıl lawa artı yazıyor? Bigmomu kidde yanlayıp çukura atarak sıfır hakiyle yenen adamın şimdi BB karşısında haki şov yapıp tek başına kazanabileceğini düşünen arkadaşlar, elimde satılık sahibinden temiz kullanılmış boğaz köprüsü var, sudan ucuza vereyim özele gelin 🤣
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık