Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruh değişimi ile temiz halleder. Diyeceğim de karakterleri değişmiş ruh ile bıraktırmaz Oda. Ee düşman bunlarda ruhunuzu değiştim şimdi düzelteyim diyecek hali yok. :oops:

Fakat bununla tehdit edebilir. Üyelerden kalp alsa onunla da tehdit eder. Yanlış adama çattın Karasakal beycim :mad:
 
Sanirim kimse bahsetmemis ama kapak hikayesi baya önemli. Aokiji resmen Pudding'i kaçırmış. BB için poneglif yazisini okuyacak olan kisi Pudding olacak demek ki.
Dikkatimi çekti aslinda. Bu şekilde gidilebilir, oda mesaji vermis. Sorun şu katakuriye ya da adaya ne oldu? Kata aokiji'yi yenemez. Vs siddetli olur ama sonunda aokiji daha avantajli.

Pudding biliniyordu adaya BB gider denildi ancak bu şekilde olduysa yine mümkün. Bir şekilde BB vs. luffy için phone zeminide hazirlanmasi gerek. lakin aokiji bunu yapacak kadar degisti mi ya da degisir mi orasi muamma. Belki de bir plani var ama inanmalari için yapiyor da olabilir.
 
Sanirim kimse bahsetmemis ama kapak hikayesi baya önemli. Aokiji resmen Pudding'i kaçırmış. BB için poneglif yazisini okuyacak olan kisi Pudding olacak demek ki.

Yahut adamın gizli görevi bu... Bir devlet görevlisi olarak Pudding'i kaçıramazdı ama korsan olarak oraya girebilirdi. Eski amiral üçlüsünden hariç başka birisi de BB'ın yanından öyle kaçamaz
 
Normalde Big Mom’ı yenmiş Law’ın o meyve ve hakiyle karasakal’ı alması ya da rahatça kaçması lazım ama hepimiz biliyoruz ki Karasakal, Law’ı yenecek. Oda yine yapacağını yaptı. Acaba sadece poneglyph’leri kaptırıp kaçacak mı yoksa meyvesini de çalacak mı? Law madem yenilecekse Big Mom’la niye dövüştü o zaman? Law’ın meyvesinin gizli yeteneği hala kullanılmadı. Kendini öldürüp, başkasını diriltme gücü var. O yüzden o gücün final savaşında Luffy için kullanılacağını varsayarsak teach’in ope ope’yi alıp Law’ın ölmesi mantıksız oluyor. Eğer teach Law’ı da elinden kaçırırsa Hancock’tan sonra 2.hezimet olacak acaba Oda Teach’i çaresiz ve zayıflamış bırakmaya mı çalışıyor? Bilemedim. Bu arada Aokiji ve Shiryuu, puding‘i kaçırmış sanırım. Meyvesini mi alacaklar yoksa başka bir amaçları mı var bilemedim.
Üçüncü gözü uyanırsa phoneglyph okuma gücü var. Pudingi o yüzden istiyorlar. Karasakal tayfasında bu işi yapacak kimse yok.
Hepsini ele geçirse bile anlamsız. Karasakalın zaten olaya dahil olabilmesi için Kid( Law adil bir yarış olsun diye Kide de vermişti poneglyph kopyalarından) Law ve Luffy den birinden 3 phoneglyphi alması lazımdı. Yoksa Karasakalın yarışa dahil olması Mümkün değil. Zoo da kırmızı poneglyph olduğunu bilen yok zaten. Big mom ve Kaido dakiçeri ele geçirebilirler ama zoo da olduğunu bulana kadar. Diğerleri sonuncuyu bulur. Karasakal için ikisi de kayıp sayılır. Yonkoulardan dolayı poneglyph olan adalara yerleştikleri tahmin edilebilir.
 
Sanji'nin rakibi Pizarro olacak. Burgess, Jinbe'nin rakibi olur. Dümenci vs dümenci.

Bu arada Pizarro, Vasco falan nerede? Onlar da Totland'a mı gittiler yoksa ayrı, üçüncü bir göreve mi gittiler acaba? Teach Arap atı gibi yardırmaya başladı.
Pizarro hep 4.-5. adam izlenimi verdi bana.. Burgess 1. gemi komutanı, üstelik şimdi absürd denilebilecek bir meyve yemiş öncedende bir hayli güçlüydü.Bir de eleman tek başına Dof'un adasına gitmekten falan çekinmiyori sürekli icraat peşinde, aptal gibi görünen zeki bir tipleme aslında.Queen'e benzetiyorum.Bu yüzden Sanji'yle eşleşmesine kesin gözüyle bakıyorum..Ama bir taraftan istediği özelliği yüklesin bu adam bana itici geliyor..Queen gibi bunuda Sanji'ye yakıştıramıyorum.

Teach'i çok güzel soktu hikayeye ilginç bir şekilde. Umarım bozmadan temiz bir şekilde altından kalkar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık