Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lawda adam akıllı tayfa yok, adam 1 vs 5 atıyor. Teach tam bir beleşçi.

Shanks gibi full + full birine denk gelmez ki tüm sülalesi kral haki ile paralize olup ağlasın. Gider tayfasız Lawa musallat olur.
 
Son düzenleme:
Law'a saldırmak beklenmedik bir şeydi sanırım
Tek başına Law maalesef Teach'e bir şey yapamaz, geçmiş olsun diyelim
Üzerine bir sürü fantezik senaryolar yazdığımız meyve Teach'e geçecek demek ki :artiz:
 
Normalde Big Mom’ı yenmiş Law’ın o meyve ve hakiyle karasakal’ı alması ya da rahatça kaçması lazım ama hepimiz biliyoruz ki Karasakal, Law’ı yenecek. Oda yine yapacağını yaptı. Acaba sadece poneglyph’leri kaptırıp kaçacak mı yoksa meyvesini de çalacak mı? Law madem yenilecekse Big Mom’la niye dövüştü o zaman? Law’ın meyvesinin gizli yeteneği hala kullanılmadı. Kendini öldürüp, başkasını diriltme gücü var. O yüzden o gücün final savaşında Luffy için kullanılacağını varsayarsak teach’in ope ope’yi alıp Law’ın ölmesi mantıksız oluyor. Eğer teach Law’ı da elinden kaçırırsa Hancock’tan sonra 2.hezimet olacak acaba Oda Teach’i çaresiz ve zayıflamış bırakmaya mı çalışıyor? Bilemedim. Bu arada Aokiji ve Shiryuu, puding‘i kaçırmış sanırım. Meyvesini mi alacaklar yoksa başka bir amaçları mı var bilemedim.
3 göz kabiledinin poneglifleri okuma gücü vardı. Big Mom Pudding’in de bu gücü uyandırmasını bekliyordu.
 
Oda bildigin acımamış. Law'un çok zor kazanması.

Sorun şu: law yenemez orasi bariz ancak kaçamaz ise de ölür ve meyvesini de BB kullanmaya baslarsa ya? Law'un meyve malum dof da söyledi nihai meyve gibi birsey. En iyilerinden 3 meyve, problem çok büyük olur luffy için.

BB'ye bir şekilde dayandi diyelim kaçsa teleport yetenegi var. Nereye kacacak? Ya biri yardima gelecek ya da law ciddi ciddi gidici. Digerlerininde meyveler güçlü bu arada. BB'slz bile zorlanir law, BB tayfasiyla vs'de.

Shiryu da görünmez, bir anda keser farkına bile varmaya da bilir bosluguna gelse ki zaten BB'yi alamaz. Law muhtemel gidici gibi.

BB hem phoneleri hemde law'un gücünü alacak gibi duruyor.
 
Bölüm Usopp la Chopper a yazar. Adamların doğal düşmanlarının biri ışınlanıyor diğeri hastalık yayıyor. Bizimkilere bunlarla kapışmak için hayvanı güçlenme gelecek son arclarda demektir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık