Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1062 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga bu nedir yav...? Vegapunk'ın öldürülmek istenme sebebine bak... neymiş çok şey biliyormuş... yav hadi bi skkssksk. Ayrıca Oda Lucci-Kaku falan getiriyor. Lan 2y önce bizim çocukların çömez halleriyle yamulttuğu adamlar ne yapabilecek ya...? Luffy ve Zoro'yu zaten geçtim... Sanji, Jinbe falan yok eder bunları. Gelip Chopper ile falan kapışacaklar herhalde.

Neyse Zoro reyiz yine sadece olduğu yerde durarak şovunu yapmış. Herkesin orası burası oynarken... Kral yine ciddi ve sakin... çok rahat çok profesyonel... eee ne de olsa tayfanın sağ kolu... sahip çıkması lazım herkese...:ehe:
 
Kahramanın huyu nasıl değişir mi?

Dostum ilk bölümde görülen ve tanıtılan meyve değişti ana kahramanın içinde kendi kişiliği olan bir şey var. Nasıl huyu suyu değiştirilemez... Yapmayın etmeyin. Yazarın en değiştirilmemesi gereken şeyleri yaptım oldu kafasıyla değiştiriyor...
"O zaman da serinin ana karakterinin huyu değişti diye yorumlar gelir" dedim. Yani yazar ne yaparsa yapsın bir taraftan şikayet alacak. Meyveyi değiştirip okuyucusunu kandırdı bu adam, biz forumca böyle düşünüyoruz. Ama başkasına göre de en büyük "Plot twist" yani aynı anda herkesi memnun edemiyor edemeyecek. Bu yüzden nasıl istiyorsa öyle çiziyor. Ha istediği sana bana uyuyor mu ? Hayır, ama gerçek bu. Kabullenmek gerek.
 
Abi gözünü seveyim CP0 ne ? kim bunlar. Tövbe estafurullah. Adam Kaido'yu devirmiş şimdi bunlar karşısında salak salak durumlara düşecek. Lucci'yi bizim Zoro dövmesi gerekiyor. Oda gücünü bayağı bayağı abartırsam bu şekilde. Onun harici Jinbei reisin dövüp yollaması lazım. Umarım arc kısa sürer, Sabo - Vivi olaylarına geçilsin istiyorum. Reis Vegayı'da müttefiği yapacak gibi zaten, üstüne Lucci ikinci dayağı yediğinde kesin akıllanır. Kısa bir arc bekliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık