Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda böyle boş sahneler çizmeyi çok seviyor. Vegapunk kesin izole birisi tek başına yaşıyor kimse ile görüşmüyor.

Hani mesela Kaifo tayfasinda drakeye musallat olan bir robot vardı. O sıralar düşünüyorduk yok hepsi robot mi tayfanin falan. Sonra bir daha ortaya çıkmadı gitti.
 
Bölümlerin spoilerını okuduktan sonra resimlerine bakıp geçiyordum bendeki Nika etkisi diyebilirim sanırım. :D

Şimdi bu Serapgiller ne ayak ? Mihawk'a benzeyen eleman, Mihawk'ın kılıç becerilerinin tamamını taşıyor olabilir mi ? İsimli saldırıları ve hakili saldırıları hariç tabii.. Sırf bu nedenli 7 tane Seraphimle bir yonkou tayfasından güçlü olursun. Bir tane de yonkou lazım yanına. ben Kizaru'yu seçtim Vegapunk'la olan yakınlığından dolayı..

Sonuç olarak; Vegapunk > Yonkou olabilmeli bence. Olabilir yani neden olmasın ki ? :D
 
Odayı tanıyorsak Vegapunk göstermez.Biraz bilgi koklatır orda kalır herşey.Her iki arcta ortaya çıkan Katana manyağı ve Çift puro reis yine görünecek.
 
Dur bakalım. Gitmelerini engelleyen bir şey vardır belki.
Ben beklerim zaten, şu anki veriler ile direkt adanın güvenli olduğu fikrini kabul etmiyorum sadece, onun yüzünden yazdım bu mesajı.
Benim burada gördüğüm kaido isterse gidip alır ve denizciler birşey yapamaz tarzı bir duruş ki düşününce kaido gerçekten almak istese denizciler zamanında yetişemezdi. Buradan görüyoruz ki luffyler araya girmeseydi vegapunk kaidonun emrine girecekti yada esir edilecekti. Benim söylediğime karsı bir şeyde yok mantıken kaidonun daha önce isteği yokmuş yeni vegapunk ı ele geçirme isteği oluşmuş. Bu arada burada direk kaidonun isteği buydu gibi düşünmemek lazım çünkü konuşan kişi Orichi oda kaidoya güvenip bu konuşmayı yapıyor gibi
Hükümet/Denizciler bir korsanın keyfine göre kumar oynamaz hocam, Kaidou'nun dibind yerleşimine devam ettirip "Kaidou bir gün Vegapunk'ı isteyene kadar Vegapunk güvenli" diye plan mı yapılır?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık