Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060: Luffy'nin Hayali

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 47 15.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 6.4%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar "sword" kelimesinin içini boşaltmaya yemin etmiş azılı hayinler Bushido'm. Bizim yolumuza taş koymayı amaç edinmiş antikılıç örgütü. Bunları kursa kursa Kf'nin 33. Mertebe Luffy fanları kurmuştur.
Ksksksksk dediklerine katılıyorum.

Yav bilinen iki üyesi Drake ve Coby paket oldu. Umarım sevmem ama lavuğu... Garp falan da vardır denildiği gibi de bir şeyler yaparlar belki. Cobra öldürüldüğü an olayı anlayıp Vivi'yi almış olsalar... başlangıç için güzel bir hareket olur. Sonra zaten Hasır Şapkalar bir gün gelip tüm işı halledecek fandaşım... :D
 
Antik krallık da böyle silindi herhalde. "Hiç var olmadı" sözü iyice öyle düşündürtüyor.
 
Son düzenleme:
Nasıl da hayran hayran bakıyor 💞
Ne söyledi de Nami'yi hem bu denli etkiledi hem de tam senlik bir hayal dedirtti, aklıma hiçbir şey gelmiyor. İkisinin de ortak ilgi alanında olan bir şey olsa gerek. Bakalım, bekleyip göreceğiz ama Nami, Luffy'yi bırakmaz Boa Hancock'a. Benden söylemesi.
 
Seride bunlar 2 yıl içinde gerçekleşiyor. Hatta korsanlık yaptığı toplam 1 yıl değil. En büyük icraatlerinden üçü bunlar. Bunlardan ikisi Shichibukai biri Yonko. Hani serinin mihenk taşları.
En büyük 2 icraatı 1 yonkou indirmek; ödülü arttı yonkounun yerine geçti bir sıkıtnı yok?
2. si linlinin adasını basması; indirdiği 2 komutanı da solo indirmiş gibi lanse edildi plan luffynin üstüne yıkıldı yaptığından fazla kredi aldı.
Ama paşamın crocoyu indirdiği saklanmış vah vah bu bilinseydi adı haykırılıyordu şu an. Bak sabah akşam smoker da smoker diye geziyor herkes Crocoyu indirdi diye görüyon mu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık