Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace başta kaçıyordu. Sonra sırf sözlere sinirlendiği için geri döndü. Başta zaten WB'yi orada bırakacaktı. Ama baştan beri kabul etmeyip kacmasa ayrı. Bu durumlarla hepten farklı. Luffy Vivi oradaysa orayı basalım diyor. Ace için İD bastı. Robin için Ennies Lobby. Sanji için BM'nin mekanı. Bunlar boş hamleler değil.
Ace, WB'nin sözünü dinliyordu başta, bu çocuk Lütfü, Sabo'nun ölümünü duyup ağlayıp sızlarken eline sopa alıp kutsal peşine gidecekti.

Ace her olayda her türlü > lütfüdür net bir şey bu.

Luffy, vivi oradaysa orayı basalım diyor Zoro da orada olduğunu bilmiyoruz diyor gelip niye hikaye anlatıyorsun bize o zaman ?
 
Tipik Kaptanını sakin tutan Sağ Kol tiplemesi gibi oldu Zoro. Öncesinde Zoro çılgın kaptanı daha da çılgın muhabbeti vardı. Şu an sadece kaptan çılgın. O yüzden Zoro değişti diye düşünüyorum. Oda'nın da tayfa sağ kollarına biçtiği rol bu. Beckman, Rayeligh hepsi benzer şekilde makul yola iten tipler. Marco da bunu kastetmisti. Ama WB de çok bir çılgın tip değildi. Belki de öyleydi yaşlılığında değişti.
İki yıllık zaman atlamasından sonra Zoro biraz öyle çizildi. Ancak arc içinde gerekli dozda risk alıyor. Sadece Grand Line ölçeğinde daha makul takılıyor ki normaldir.
Bunlar hep kararında olmalı bence. Enies Lobby alınan risk açısından son derece dengeliydi. Ancak şu an Alabasta'ya gitmek mantıklı mı sence? Bir habere dayanıp Vivi aramaya çıkılmaz. Hadi Sanji'nin yeri belliydi ama Vivi'yi bir yıl arasan bulamayabilirsin.
 
Ne anlatıyorsun Sanji'ye sevgi lafları mı edecekti yani. Oradaki olay belliydi zaten adam önemsiyordu Sanji'yi ve kararına saygı duydu o kadar.

Luffy gitti ölüsünün geri gelmesi lazımdı gelmedi bedel falan ödemedi tayfa partilerini yapıp geldiler güzel güzel Luffy Sama, Luffy Sama diye gezdin ortalarda kafamızı şişirdin o dönemlerde aahhh ne kadar harika karakter diye.

Ace ile ilgili de tek kelime duymayayım klavyenden çok ağır iki yüzlülük vururum surata ona göre :of:
Lan bırak attığın iftiraya kendin başladın inanmaya. Luffy kendine yakışanı Sanji yapması gereken neyse onu yaptı. Sanji haklıydı Luffy ise yürekli.
O bir ihtimal kurtarmaya çalıştığın herifin durumu ve konumu da aynı değil. Tayfa Luffynin istediğini hatayı yapar, Ace kim ki onu bir tutayım. :hıh:
 
Tayfanın verdiği tepkilere ve diyaloglara bakarsak Luffy'nin hayalinin içinde onun bir şekilde ölümü de var.

Zoro: Huh? -> Bu nerden çıktı şimdi der gibi

Jinbei: Hm? What... did you say? -> Jinbe buna inanmak istemez Luffy için canını verebilecek bir adam.

Nami: Eehh?? -> Annemsi tavırları var yine şaşırması ve negatif tepkisi normal

Brook: Yohoho♪ That's so fun!! -> zaten ölü olduğu için ona eğlenceli geliyor, ölümün ne olduğunu biliyor.

Usopp: Hey, no no, you that's...!! -> ölüm hayali karşısında yine Usopp'a yakışan bir tepki

Franky: Wahaha, that's nice, it's the best!! -> Kendisi de trenin önüne atlayarak ölmek istemişti.

Sanji: Dahahaha, hey Chopper examine his head!! -> Hangi zeka ölmek ister ki beynini araştırın demesi normal olaya mantık çerçevesinde bakıyor.

Chopper: Waah -> yine amacı yaşatmak olan birisi için normal bir tepki

Luffy: That's the "end of my dream" -> ölüm ile hayalinin sona ermesi.

Luffy'nin hayali bişeyden ölmek ama neyden ölmek onu bize sonra gösterecek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık