Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro yanlış yöne gider; Bu Zoro da çok salak, daha yönünü bulamıyor.

Zoro 1060 bölümdür söylenen en mantıklı cümleyi sarf eder; Zoro geri vites len, Mihawk len.

Bu adam izafiyet teorisini de kanıtlasa salak etiketi baki kalacak.
İyi de Zoro'cular da salak diye seviyor zaten yanlış mıyım? Bunu dillendiren çok Zoro'cu gördüm, milletin sağ kolu şöyle böyle Zoro Luffy gibi aynı deniyordu.
 
Sağ kol ve first mate. Ağırlığı var kardeş. Tayfaya R attırır böyle. :oleyo:
Tipik Kaptanını sakin tutan Sağ Kol tiplemesi gibi oldu Zoro. Öncesinde Zoro çılgın kaptanı daha da çılgın muhabbeti vardı. Şu an sadece kaptan çılgın. O yüzden Zoro değişti diye düşünüyorum. Oda'nın da tayfa sağ kollarına biçtiği rol bu. Beckman, Rayeligh hepsi benzer şekilde makul yola iten tipler. Marco da bunu kastetmisti. Ama WB de çok bir çılgın tip değildi. Belki de öyleydi yaşlılığında değişti.
 
Sorun nede, o tuhaf fikir yapınla neye karar verdin.

Lütfü, Top Kek'e gidip büyük bir bal ile bedel ödemeyince haklı mı oldu gitmekte.

O zaman babana söyle evi arabayı, varını yağunu satıp bu akşam Fener maçına iddia oynasın, kimse de hayır böyle bir şey yapma demesin adama :oleyo2:
Peh, yine sığ bir yaklaşım. Ayrıca git demesini istemedim zaten, mesele Sanjiyi aşağılayarak bigmom ühühü yaparak, bırakın ne hali varsa görsün diyerek gitme demesi. Ayrıldığı kıza iftira atan gereksizler gibi bir tavır. Kaldı ki zaten Sanji kendisi tayfaya sıkıntı olmasın diye inisiyatif aldı. Sanjiyi zou ve tümkek mevzularında Luffyye karşı dahi haklı gördüğümü ve binbir şans ile oradan çıkıldığını senden çok ben söylemişimdir zaten.
Yontorluğu bir kenara bırak da önce mevzuyu dinle kaşına yandığım 😫
 
Gittiğinde tamamı ölecekti şansa bala hikaye okuyorsun işte hafif gerçekçilik olunca laf söylüyorsun bir de @Saitama'nın dediği gibi Ace haterlığı yaparsınız yok Ace nasıl saçmalamış.

O saçmalığın 250 katını luffy her arc yapıyor bedel ödemeyince kral oluyor işte :oleyo2:
Bedel ödeyen Pedro oldu. Onu da birkaç saat sonra unutup, gülüp eğlendiler. Soran olursa omurgalı dersiniz. Gerçekten Zoro orada olsa eğlenmezdi. Laf da söylerdi. Öyle mert biri çünkü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık