Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'da biraz Togashi'deki mentalite olsaydı hikayeyi bir çok farklı pov'dan hikayeyi işlerdi. Biz ise sadece tayfanın gözünden görüyoruz, tayfa bir yere gitmeden dünyanın geri kalanında zaman durmuş gibi, birçok şey yaşanıyor, ama asla göstermiyor. Sonra niye 3-4 senede bir geri dönen Togashi'yi övüyorsun, adamın çıkardığı 10 bölüm Op'un bir arc'ından daha doyurucu, o 10 bölümdeki yoğunluk daha fazla.


Ya Reverie gibi bi mini-arc yazıyor, neler yaşandı bilmiyoruz, tayfa Bonney'le karşılaşmasa tam olarak öğrenemeyeceğiz bile. Ya çizsene başkasının gözünden anı anına arc'ı, hani birisinin gözünden görmeyi geçtim, 4-5 sene geçti üzerinden hala saklıyor ya. Luffy'e, Sabo öyle bir şey yapmaz dedirteceğine; detaylı şekilde göster artık neler yaşandı. Sabo'nun öldürmeyeceğini biz de biliyoruz.
Evet her şey off panel işleniyor ve sıkıntı olan şey bu hikayeler tayfayla birlikte işlendiğinde karakterler Luffy'nin gölgesinde kalıyor. Yeteri değeri alamıyorlar.


Sabo ve Dragon bu kadar özel karakterlerken bu adamlara ait bir arc çizmemesi rezillik ki Reverie olayı şu an serinin en kilit olaylarından biri. Direk orayı çizecekti detaylı bir şekilde.
 
Zoro: Mihawk eğit beni. Eğit ki seni geçeyim.

Mihawk: Seni eğitecegim. Ama önce senin arabanın geri vitesini bir halledelim. O eksik.
 
Vallahi patır patır bırakmış adam.:D Daha makul biri olmuş. Hatırlarsan Çivi Crocodile kimliğini açıklarken kuşlar bunların fotoyu almıştı. Crocodile olduğunu öğrenmiştiler. Zoro heyecanlanmıştı rakip büyük diye.
Crocodile ile dünyanın en tehlikeli yerini bir tutmak da ne bileyim, büyük hedefi var diye her büyük hedefi gerek yokken karşına almak bir mi? Sen neden bu kadar 2 boyutlu bir yorumcuya dönüşüyorsun konu Zoro olunca hahahah. 2 sahil ötesine yüzmeye hedef koydum, bundan dolayı Kıbrıs'a kadar da yüzebilirim, 300 iq çıkarımlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık