Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Kata’yı almak bir olay değil zaten baksana kardeşiyle birbirine girmiş aveller Oven baya baya kan alıyor bundan kafası gözü başka yere dönmüş King alacak adamın. xD @Miyata Ichiro Şimdi Oven vurdu mu inletmiş kapakta kafasını yamultmuş Kata’nın g4 yumruğu gibi olmuş Oven featlere göre ne seviyesi oldu Yc2 var mıdır anlat bakalım hele :hhh::hhh:
Alır tabi alır, almaz mı :hhh:

Kata vs Owen da çok çekişmeli geçer. %50, %50 şans veriyorum xD
 
Bölümdeki tek olay bence şu yeni robot, bu yeni robotları franky yenemes ise eğer son savaşta korsan ittifakina geçmiş olsun.

Tüm sıçanbukenlerin özelliklerini alip robota eklemişler, ayrıca king irkina da benziyor çok ilginç birşey vegapunkin franky tarafindan yenilmesi bir zorunluluk halini almıştır artık
 
Yine başladın hikayeye :) Doflamingo sama kimseden korkmaz, o hakiki Yonko ortağıydı, kendi organizasyonunda sol kol olup çay dağıtan Crocoyla kıyaslanmaz. :)
Hahaha Croc Organizasyon sahibi sen okuma bilmiyorsun anlaşılan. :D

Onun dışında "Dof kimseden kormaz len" demek ile olmuyor o işler. Altına pislediği sahneler ortada. :hhh:


Bak Tsuru öyle bir korku yaratmış ki adamda kendisini değil gemiyi görmesi yetiyor. :hhh:

Dof'u Tsuru bile adam yerine koymuyor. :S
Bunu dedikten sonra anında uslu çocuk oluyor Koffy. :D
 
Şimdi biraz biraz toparladi oda. Bildigin hancock'u ezmis BB. Reyleigh tarafında da bildigin sasirsa da off panel oldugundan net birsey denemez. Bölüm bu arada net direk vegapunk'a yazar. Kolpa bildigin sanki mihawk'un kılıç ustalıgı ve king'in ates'ini vermis bu küçük robotlara. Üstüne güç, lazer ve sürü halinde oldugu düsünülürse. Çünkü bir tanesinin gücü bu. Hasar alacagi zamanda alevle kendini koruma yapabilir. Yanilmiyorsam o lunaria alevi. King üzeeindeki deneyler bundandi demekki. Gerçi kaido'nun meyveye benzer meyve yapan birinden bahsediyoruz.

Bu robotlar için diyecegim, tahminimce zoro,sanji ve jinbe altindaki korsanlari alabilecegi hemde birtanesinin. 5-10 tanesi bir kisiye saldırsa onlar bile belki kurtaramaz şimdiki güçleriyle.
 
Şiçilerin genleriyle lunarian ırkının genlerini karmış artı şiçileri analiz edip yetenekleri bu robotlara yüklemişler. Hakisiz robotlar. Maksimum şiçilerin hakisiz ve meyvesiz halleri bunlar. En büyük farkları, birden çok olmaları olacaktır. Yani şiçiler 7 kişiyken, bunlar 20 kişi olabilir. O yüzden şiçilerin açığını kapatıyorlardır. Yoksa orjinalleri kadar güçlü değiller. Ayrıca çakma Mihawk bile neler yapıyor, bir de gerçeğini hayal edin ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık