Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP'nin son bölümünde bile şunu görecez herhalde
Carrot is not mentioned in the Chapter.
Furry sevdalılarını üzen Oda'ya ne kadar teşekkür etsem azdır.
 
Dns gibi seriyi okuyup Zoro > luffy analizi yapamam ama ben One piece severek 9 yıldır okuyup burayı takip edip bölümde kaçırdığım birşey var mı diye mesajlar okurdum, son zamanlarda bu durum tamamen boş muhabbete döndü siteye girip bu tartışmaları görünce çıkardım şimdi her girdiğimde tartışma bu canımı sıktı sadece. Sitenin adminlerin eskiden müdahale ettiği için olaylar bu halr hiç gelmezdi. Artık birinin rahatsızlığını belirtmesi gerekiyordu Bu yüzden müdahale ettim. Yoksa onca yıl yazmamışım siteye şimdi hiç yazmam
yıl olmus 2022 ciddi one piece tartısalım dersen 3 ay sonra burda 10 kisi kalır sende sıkılır gidersin.
 
Law için Rocky Limanı olayının arkasındaki akıl deniyor, Rocky Limanı olayı da bu bölüm ögrendiğimize göre Teach'ın eski Rocks üyelerinden Wang'ı indirip korsanlar adasının başına geçmesiymiş. Olayın içinde hem Teach hem Law hem Coby hem de bu Wang denen adam var. Bu Wang Dof ile iş yapıyorduysa Law'in BB ile falan ittifak yapmasi mantıklı olurdu.
Farz edelim Doffy ile bağlantılı olsun. Karasakalın adayı ele geçirmesi ve Wang'ın inmesi Doffy'e zarar vermemiş ki. Law'ın kendine yarar sağladığı bir şey yok bu söylemde.
 
İlla Dof bağlantısı olmasına gerek yok. Başka bir çıkarı da olabilir. BB ile bir bağlantısı vardır belki. Ya da güncel yonko olmayan eski Rocks üyelerini biliyordur. Kid ateş yaralı adam diyince tepkisi biliyormuş gibiydi mesela. Bir plan yapmıştır kendince.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık