Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes işi şakaya vurmuş ama Nami'de h.haki olduğu artık kesinleşti. Nami taaa Doğu Mavi'den bu yana lastik bir adamı yamultuyordu. Bunu hakisiz yapmak imkansızdı ama biz hep GODA'NIN MUAZZAM ESPİRİ ANLAYIŞI'NA bağladık durumu ancak ve artık gönül rahatlığı ile diyebiliriz ki Nami'de h.haki var.
Nami'de haki yok da o sopayi bu kadar saglam ayarlayabilecek kapasitesi olan usopp'un ezik kalmasi asıl sorun. Muhtemelen Elbaf'ta oda usopp'a özel olarak deginecektir.
 
Şu aşağıdaki sözle Mihawk'ın hakisinin güçlü olmadığını ispatladığını düşünüyorsun. Online zeka tanısı falan geç bunları. Mihawk'ın hakisi çok sağlam değil çünkü Zoro'nun işini çakı ile bitiremedi, Yoru'ya sarıldı. HAHAHAHAHA
Ya ama hep aynı tanıyı koyuyorsun bana. Tekrara giriyorsun. O kadar İsviçre çakısı diye övdük seni. Yeni bir şeyler bekliyorum artık. Çıtayı zeka seviyesi ölçmekten açıp sonu HAHAHA da bitince hayal kırıklığı oluşturuyorsun ama.
 
Ne Mihawkmış abi ya , dümdüz kılıçcı işte bir icraatini de görmedik hala efsaneler dışında , marinefordda hiçbir şey yapamayıp süs gibi durdu sadece ne Buggy'i kesebildi ne Jozu'yu aşabildi şimdi de 3-5 isimsiz denizciyi kesti diye marine avcısı felan olmuş gitsin bi amiral felan kessin hakettigi değeri verelim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık