Aynen.Korsanlar Krali Nika olacak diye yorumladım
Luffy Joy Boy olmasa korsan kral olabilir bir ihtimal ama Roger'ı geçemezdi.
Shanks'in hakisi 458 milyon + bozukluk ediyormuş.Bu doğru. Haki açılırsa Shanks diye bir karakter olmazdı çünkü.


Aynen.Korsanlar Krali Nika olacak diye yorumladım
Shanks'in hakisi 458 milyon + bozukluk ediyormuş.Bu doğru. Haki açılırsa Shanks diye bir karakter olmazdı çünkü.
Çünkü kaostan besleniyor. Bu tartışmalardan haberi yok mu sanki? Mümkün değil haberinin olmaması. Biz tartıştıkça, One Piece'in popülaritesi artıyor.
@01746KF'de üyeliği var. Türkçesi zayıf ve ortalığı karıştıran bir üye görürseniz kesin odur.
Oda burayı okuyor.KF'de üyeliği var. Türkçesi zayıf ve ortalığı karıştıran bir üye görürseniz kesin odur.
Adın bir önemi yok. Nika olsun, Lufi olsun, Joyboy olsun hatta Binks olsun, hepsi aynı adam. Her dönemde adı farklı olsa da bu adam tekrar tekrar doğmuş. Şimdi de Lufi diye çağrılıyor ama adam aynı adam ve herkesi "güle oynaya" tokatlar.Luffy indirmedi Nika indirdi. @Riful
Nika'yı da Roger gelse alacağı şüpheli adamlar Nika için Kaido'yu sallamadı ihtiyarlar öyle tehlike olarak gördüler.
Birinci tehlike Nika ikincisi Kaido dediler.
"Denizci avcısı" muhabbetini de bu yüzden ortaya attı. Bu şekilde anılan bir adamın normalden daha yüksek ödül alması gayet mümkün. Başka bir panelde de adamın kılıç ustalığını övdü. Aynı bölümde hem Mihawk fanlarının eline koz verdi hem de Mihawk karşıtlarının.Çünkü kaostan besleniyor. Bu tartışmalardan haberi yok mu sanki? Mümkün değil haberinin olmaması. Biz tartıştıkça, One Piece'in popülaritesi artıyor.
Ben de yıllardır Mihawk=Shanks diyorum. Her türlü sıvayacak, kaçarı yok. Skill derse de sıvayacak. En güçlü kılıç ustası diyorsan, diğer herkesi altına almak zorundasın. Gerisi mantığa girmez. Onu da Oda düşünsün.Yıllardır yazıyorum Shanks'a kılıç ustası demesi Mihawk'ın unvanın ederini düşürür diye. Seninle de tartışmışızdır hatta. Mihawk'ı en fazla Shanks'a denk çizer bu senaryoda dahi unvanı saçma bir hal alıyor. Bu bölümde direkt ikisini kıyaslayıp skill diye belirtmesi de ondan, yolunu yapıyor kendince. Sen nasıl yorumlarsın bilmem ama benim için bu bölümde verdiği o bilgi Mihawk'ın Shanks'tan totalde daha güçlü bir karakter olmadığına yapılmış net vurgudur.
WB'nin KK'liği saldığı gibi, Shanks de DEİKU'lığu mu salmış yani?Adam geleceği açtığı an erteleme hastalığına tutuluyor. İki kılıç sallayacaklar bunun tripleriyle mi uğraşsın reis?![]()
Zincir başlatmışsın. Ben de @Mr.Bushido diyorum.KF'de üyeliği var. Türkçesi zayıf ve ortalığı karıştıran bir üye görürseniz kesin odur.
Onu bence ödülden ziyade, karakterin altyapısı için ekledi. Sonuç olarak ortalık daha da karıştı tabii."Denizci avcısı" muhabbetini de bu yüzden ortaya attı. Bu şekilde anılan bir adamın normalden daha yüksek ödül alması gayet mümkün. Başka bir panelde de adamın kılıç ustalığını övdü. Aynı bölümde hem Mihawk fanlarının eline koz verdi hem de Mihawk karşıtlarının.
Ne yani yanında Zoro olmadığı için Nika kakaya basmış mı oluyor yüzyıllardır fail vermişAdın bir önemi yok. Nika olsun, Lufi olsun, Joyboy olsun hatta Binks olsun, hepsi aynı adam. Her dönemde adı farklı olsa da bu adam tekrar tekrar doğmuş. Şimdi de Lufi diye çağrılıyor ama adam aynı adam ve herkesi "güle oynaya" tokatlar.