Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Mihawk Zoronun Luffy ile tanışmamış hali. Zoro "en iyi kılıç ustası olacağım" dediğinde korsanlıktan mı bahsediyordu? Bu tamamen başka bir mevzu. Korsan olan kişilerin hayali başka bu başka. Muhtemelen Mihawkın da en iyi olmak için bir amacı vardır, bu amaç için yola çıkmış ve korsan-denizci ayırt etmeden milleti kesmeye başlamış. One Piece evreni birçok gurubun iç içe geçtiği bir evren ve korsanlık çok yaygın, Mihawkın korsanlarla etkileşim haline girmesi bir zaruriyet ki Shanks mevzusu buna örnek, bu etkileşimi de onu bir nevi korsan yapmış olabilir hükümetin gözünde ama esasında adamın korsanlıkla pek alakası yok. Hükümet tarafından başına ödül konması için zaten asıl kıstas tehlikeli görülmek, korsan olup olmamak değil.

Kısacası ilk söylediğim cümle Mihawkın tam tanımı diye düşünüyorum: Zoronun Luffy ile tanışmamış hali.
 
Oda yine Mihawk'ı şişirdi bildiğiniz adam kurbanlık mal yetiştirir gibi Mihawk'ı yetiştiriyor ki zoro onu geçsin 😂 Mihawk'ın yine birşeyini görmeyeceğiz bakin görün manganın bitimine yakın karşımıza çıkar zoro bunu yener en güçlü kılıç ustası olur daha sonra luffy savaşı başlatır bu da bizim tayfaya desteğe gelir zoro savaş da bunu görür takanome der sırt sırta verir savaşırlar 😂😂😂
 
Denizciler ve Dünya Hükûmeti hem isyanlarla uğraşıyor hem devrimci ordusunun kurmaylarını gözlem altında tutuyor hem devrilen iki imparator sonrası değişen dünyada yaşananlara tepki veriyor hem de eski savaş lortları mevzusu var. Mariejois Baskını da cabası.

Oda, denizcilere sürekli olarak eksi yazacak bir hikaye yazmayacaktır. İsyanları bastırırlar ama devrim ordusuna bir şey yapacak halleri yok. Wano ve süpernovalar konusunda da işler istedikleri gibi gitmedi.

Kaldı savaş lortları mevzusu. Weevil yakalanmayacaktır çünkü yakalanacaksa neden dahil edildi hikayeye? Buggy ve Mihawk'ı da yakalayamadılar. Bence bir sonraki bölümde Boa Hancock'un yakalandığı bilgisi verilecek bize.
 
Mihawk’ın Kaido kadar bir caydırıcılığı yok o konuda @Miyata Ichiro haklı. Croco ikimiz bir olursak denizciler bize bulaşmaz diyor ama hala denizcilerin bulaşmayacağını düşünmüyorum.

O olay da ofsayt. Güya Kaido cani, gaddar, acımasız vs. ve bunların üzerine de güçlü. Güçlü olduğu kabul ama, Luffy'i kaç kere bayılttı bir kere bile öldürmeye çalışmadı. Cidden çok caniymiş. Böyle gaddara can kurban, yere düşene vurmuyor.
 
2 yonkou'nun ölmesi büyük etki idi ancak digerlerinin öyle oturacagini sanmam. Buggy bile aksiyon ile çapraz birlik olayinda yer aldi öyle veya böyle. Şimdi BB ve Shanks'tan aksiyon bekliyorum.

Diger taraftan mihawk ve croco'nun birlesmesi mantıklı ancak denizcilerde problem var. Göndersene amiral. Küçük balıkar ne yapsin bunlara. Croco'yu amiral alır ancak mihawk'tan süpheliyim. Ryokugyu'yu saymiyorum da acaba kizaru veya Fuji vs. mihawk olsa ne olurdu?
 
Mihawk'ın çok sadistik bir yönü olabilir. Adam o yönünü açığa çıkarmamak için de huzur istiyorum diyor olabilir. Bir nevi Hulk'un "leave me alone" modu. İkinci bir seçenek ise kendisini heyecanlandırmayan şeylerle uğraşmanın kendisine çok sıkıcı geliyor olması.

Bu denizciler 3 milyar üstü adamı yakalamak için neden er yolluyor, Akainu da fos çıktı.
Denizciler ve hükümetin akıl kıtlığı olmasa bugünlere gelebilir miydik hiç ?
 
Shankstan önce 1 imparator vardı muhtemelen. Beyazsakal, Kaido, Bigmom ve eski imparator. Bu imparator her kimse bir şekilde saf dışı bırakıldı. Bunu yapan Shanks ve Mihawk olabilir.
 
Mihawk ne zaman ben korsanım dedi? Mihawk için kim korsan dedi? Denizciler ne zaman Mihawka korsan dedi? Mihawk sadece bir sebepten dolayı denizcilere dalmış birisi. Denizcilere devrimciler de dalıyor. Belki de Dragon'un sağ koluydu.
Tamam olum bu ne gerginlik bir şey demedik.:/ Shiciler eski korsanlardan oluşmuyor muydu ? Aklımda öyle kalmış.Seriyi bayadır takip etmiyorum ben unuttuğum şeyler olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık