Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm, Nami’nin H.haki olayı şakadan ibaret ise gayet güzel bölümdü. Croco gibi sevilen bir karakterin geri dönmesi güzel. Uyanışı nasıl olacak merak ediyorum. Umarım Enel’de geri gelir. Böylesine bir gücü heba etmese bari.
 
Bizim tayfayı birlikte görmek iyi geldi bastım iyiye. Luffy'nin ödülü nasıl bu kadar az olabilir inanması zor harbiden. Zoro ona rağmen Luffy'nin 3te 1inden fazla ödül alıyor. Kaido-King ve Big Mom-Katakuri öyle olmadığı için bana garip geldi. Luffy'ye bakılırsa bizim tayfanın ödüller gayet fazla bence.
Luffy'nin ödülü az değil. Croco, Law, Kid ve Jinbe'nin ödülleri fazla.
 
Mihawk solo haliyle, dış kapının dış mandalı haliyle 3.6m ödül almış. Shanks gibi tayfası olsa minimum 4.5m ödül alacak herif Shanks'ı nasıl daha güçlü ilan etmeyi başardınız yine ? Akıllara durgunluk veren mesajlar her jenerasyon da gelmeye devam ediyor. İlk 10 yıllıkları patlattık sırada ikinci 10 yıllıklar mı var ?

Bakın beyler sizin anlamadığınız çok can alıcı noktalar var.

Shanks gibi damarına basıldığında veya istediğinde ateşli, agresif ve psikopat olan hakisiyle 3 kilometre öteden amirali rezil rüsva eden, kral hakisi Rayleigh ile birlikte zirve olan bir adam karşısında adeta kuzu gibi olan bir Mihawk var. Hiç düşündünüz mü bu adam Shanks gibi bir manyakla nasıl dövüşmüş, sayısız dövüşün içinden çiziksiz nasıl çıkmış, o kral hakiye karşı koyacak gücü nerden bulmuş, kılıcını nasıl karartmış ? Ve yineliyorum bu soruyu.. Bu adam neden bu kadar sakin ve neden dövüşmek istemiyor, neden huzur arıyorum diyor ? Bunları bir düşünün. Aksi halde yine zamanında Shanks hakisini kapatmış saçmalığının modern bir versiyonuyla karşı karşıya kalıcaz. Kılıç ustalığında geçmiş demek diğer bütün kulvarlarda Shanks üstün demek değil. Yine bir yerlerinizden Shanks merdivenleri hızlı çıkmış minvalinde hurafeler uydurmayın. 10 yıl çektik yeter :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık