Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk genleri dostum ruhumuz ponçik mazlum görünce vicdanımız kabarıyor yoksa çakalın teki muhtarlan çomara yaptıklarının bedelini ödüyor
Hadi onları korsan olduğu için doğal karşılayalım. Bu serinin standartlarına göre de adam değil. Her fırsatta nakamalarını satmayı planlayan biri.
 
Mihawk heyecan arayan bir adammış, bunu başına musallat olduğu denizcilerden, canı sıkıldığı için peşini bırakmadığı korsanlardan ve defalarca savaşmak için kapısına dayandığı Shanks'tan anlarsınız. Ayrıca Mf'de sadece Beyazsakal ve Luffy ile ilgilenmesi de manidar.

Her neyse, bi noktadan sonra o kadar çok savaşmış, o kadar çok kesmiş ki harcadığı efora değecek adamlar aramayı bırakıp salmış, karşısına çıkan insanlar beklentilerini karşılamadığı için. Serii başında Zoro'daki azim ve iradeyi görüp heyecanlanması da bu yüzden... Zoro'yu da ödüllendiriyor zaten, seni en güçlü halimle bekleyeceğim diyerek, bu baya iddialı ve güçlü bir cümle.

Mihawk, kellesini almak için gelen onlarca gemiye rağmen soğukkanlı ve keyfsiz, yonkou ünvanını elinin tersiyle itecek kadar alfa...

Daha fazla ayrıntı görmek için sabırsızlanıyorum.
Mihawk gibi alfa karakterleri severiz.Ağırlıkları var seriye ayrı bir lezzet katıyor.Bu yönden benim için ilk sırada akainu gelir.Mihawk da 2.ciliğe girer.
 
mihawk taraftarları, croco ile yanyana çizilince önce crocoya çöktüler, şimdi buggy'nin adamı oldukları için buggy'e çökmeye çalışıyorlar diye okuyorum. bunlar sizin tayfanız artık, kabullenip önünüze bakın bence.
 
Bu arada mihawkın ve crocodile'ın ödülü, vegapunkın icadına yazar adam acaba ne yaptı da bunlardan daha güçlü
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık