Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Zoro çok hödük hiç şansı yok karşısında.

Law'ın meyve 5 milyar. Law'ın ederi -2milyar. Denizciler Law'ın kelleyi getirenden 2 milyar para alıyormuş bu çöpü nereye dökeceğiz diye.

Şimdiii. Law'ın meyve 5 milyarsa efsanevi Nika meyvesi ne kadardır acaba? Bu muhabbet hiç iyi bir yere gitmiyor :(
Temizinden 10 milyarı var.
 
Bu tip karakterler için o paralar bulunur her türlü. Buggy o kadar iş yapıyor deniyordu ona rağmen Croc'dan borç alıyormuş...


Ne alakası var la düşmek ile? Borcunu tahsil ediyor adam ne yapacaktı? Sen birine para versen 10 liranın peşine düşersin. Kim bilir ne kadar bir paradan bahsediliyor...
:D
Reis Croc'un kolundaki kanca altın sanırsam. Şimdi organizasyona para lazım, bir dahaki bölümde kancayı kuyumcuya bozdururken görmeyelim Croc'u? Bilirsin ticarete atılırken sermaye yoksa evdeki bilezikler bozdurulur.jdkdkd
 
Bunları yansıtması da kötü bence. Croco Kinge denk gelse güçlü zannederiz ama Beckmanna denk gelse haydi senin seveceğin örnek olsun Zoroya denk gelse muhtemelen fena geri adım attırır. Yani seviyeler arasında düşündüğümüz tarzda bir tutarlılık yok.
Haydi tayfa öyle olsun Kid ve Law şu an 3 milyar, yani nereye koyabiliriz bu işi?
O yüzden o dediğin işe de pek yarıyor değil. Ayıboğan şimdi eski ödülüne bakılsa "bu ne la" denir ama hayvanoğluhayvan olduğunu pekala biliyoruz. Onu ya da mesela Marcoyu, Crocoya vs yedirmeyiz en azından.
Zoro da amiral sağ kol arası bir adam zaten. Eskiden keser atar diyordum ama Oda o seviyeleri layık görmüş bu timsaha. Bu ödülü başka şekilde yorumlamanın yolu yok. Artık sağ kolun altı kapandı Croco için.

Kid ve Law Luffy'den çaldılar. Yine bizim tayfa işin içinde bu yanlış ödüllerde de. Ama onlar için de ödüle bakmaya gerek yok. Dövüşlerini ve güçlerini gördük. Ödüllerinden potansiyellerinin devam ettiğini ve yükseleceklerini anlıyorum mesela.

Ayıboğan'ın hayvan olduğunu nereden biliyoruz? İki şey var elimizde. Kizaru'nun sözü ve dondurulmuş ödülü. Dondurulmuş ödülü bile yüksekti şiçiler için. Aktif ödülü 500 çıksa kimse adam yerine koymaz. Ama 2 milyar ve üstü çıkarsa beklenti büyük olur. Ödül bu beklentiyi veriyor.
 
Kılıcın boyu çok uzun, çıkmaz.
Diklemesine denersen zaten çıkmıyor ama diklemesine çekerken düz bir açıyla çektiğinde klips gibi bir şey varsa eğer bilek hareketiyle kendi bileğini bükerek çıkartabiliyorsun. Yerine sokarken de aynı şekilde çaprazlama veya yandan sokmak gayet doğal. Yandan çektiğin zaman çıkması gayet doğal muhtemelen klipsle açılıyor sonrasında bilek hareketi düzeltmek gayet olası. Diklemesine soktuğu veya çıkarttığıyla alakalı bir manga paneli var mı veya SBS?
 
Bende bu formülü sevmiyorum ama usoppu elbafda kullanmak için burada çok pasif bıraktı. Bence whole cakede Brook ne ise elbaf usopp öyle olacak
 
Bundan sonra olaylar tepetaklak gidecekmiş hissi.. Ortalık çok karıştı. Yokuş aşağı gitmesi lazım artık serinin. Denizciler, devrimciler derken sırada Bb var. O da bir haltlar karıştırmıştır kesin. Onun ödülüne de güncelleme gelmiş olabilir.

Umarım yine don lastiği olmaz olaylar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık