Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda artık marina yı salak yerine koyma olayını bıraksa iyi olacak. Chopper ın ödülünü veya gerizekalıca franky yerine sunny nin resminin ödüle konulmasını komik bulan var mı? Chopper olayı kabak tadı verdi artık.
 
Söylediklerin senin aleyhine de kullanılabilir. 2.2 veya 3 milyar ile yonkou olunabiliyor. Öyleyse Mihawk'ın 3.6'lık ödülünü nasıl açıklayacaksın? Yonkou ünvanı sadece ödül arttırmak zorunda değil, o noktada çıkarımın doğru. Ancak Yonkou olarak anılan birinin altında görülmüşsen ve sana 3.6 verilmişse, o zaman lider kendisi olduğunda daha fazla olurdu demek makul.
Ayrıca yılların Yonkouları, tayfası ve bölgeleri olan kişiler. Bunlarım ödülleri ile Mihawk'ın ödülünü kıyaslarsan gündeme getirilecek daha tonla faktör olur.
Teach'in ödülü bana makul geliyordu çünkü bir Yonkou indirerek Yonkou olmadı.

Luffy'nin ödülü zaten Law, Kid ve Luffy'nin Big Mom ve Kaido'yu beraber indirmeleri üzerine eşit dağıtılmış. Buggy'nin olayı da trol. Buradki sıkıntılardan biri Luffy'nin ödülü. O yüksek olmalıydı. Hakkı yenildi. Belki de arka planda tutulmaya çalışılıyor. Teach için de aynısı denilebilir ama onunki makul bence sonuçta Marco'yu ve geri kalan tayfayı indirdiler.

Ayrıca Cross Guild ödüllerinin yüksek olmasında Denizci Avlama harekatını başlatmaları çok büyük sebep olabilir. Zira Brannew bundan bahsediyor. Eski Yonkou'ların böyle bir derdi ve girişimi yoktu. Ayrıca bu harekat yer altı dünyasından da finansal destek alıyor. Bu birlikte içerisinde Crocodile 2 Milyara fırlamış. Bunun bariz abartı bir ödül olduğu ortada iken Mihawk için neden benzeri ilişki kurulmuyor anlamış değilim.
 
İşin şakası bir yana bölümde gömülecek kimse yok. Crocodile zaten eskisi gibi bir organizasyon kurmanın planını yapmış ve Mihawk'ı da davet etmiş. Mihawk da karakteri gereği bu teklifi makul bularak kabul etmiş. Yine de ödüller aşırı derecede şişirme olmuş. Oda'nın "Crocodile'ın gerçek niyeti bilinseydi ödülü 162.000.000 olurdu" diye bir söylemi varken ve Crocodile iki yıl içinde hiçbir şey yapmamışken ödülünün bu kadar artmasının elle tutulur bir tarafı yok. Sırf artık ödül miktarları uçuk seviyede diye yazar tarafından ödül uydurulmuş.
 
Bu oda marine düşmanı çıktı heralde bu kara at (tensei) marineden parayı alıp yatıyor yoksa bu nasıl istihparat vermek
Yineliyorum sakazuki reis şu kara ata bi donut tarifesi uygula
 
Varsa bir cevabınız bekliyorum.:D
Cevabımı verdim. Big Mom ve Kaido daha eski bir jenerasyon. Onlardan düşük. Daha yeni jenerasyon olan Luffy ve Karasakal'a göre de yüksek ödülü var. Mihawk, Shanks ile aynı jenerasyondan, onunla da rakip gösterilen biri. Korsanlığa döndüğü anda Shanks ile kıyaslanacak bir ödül alıyor. Ödülü Shanks'ın ödülünün %90'ı kadar. Aldığı ödül gayet makul. Yaşayan kişiler içinde (Dragon'u bilmiyoruz.) en yüksek ikinci ödülü aldı. Shanks'tan yüksek bekliyordun herhalde ki hayal kırıklığına uğradın.
 
Tamam Nami'yi övebilirsiniz, izin verdim.
İzin verdiğin için teşekkür ederim :utaniyorum:

Dediğini anlayabiliyorum Croc gömme de tamamen @Sir Crocodile ile alakalı.

Bölümde Mihawk ve Croc baya baya övülür tabi eğer bu karakterlerden özellikle Mihawk ile ilgili bir sıkıntılı durumu varsa birilerinin, Mihawk'ın gücünü kullanacağı zamana kadar bekleme seçeneklerini kullansınlar.
 
Mihawka niye yazdı :
Çünkü yonkou olmak için Teach 2 meyve kullanıyor, ID'da ki en azılı suçlularla tayfa kuruyor, Kaido Smile projesi geliştiriyor, tayfası 3 all star + Tobi Roppo, Bigmom 49 çocuğa sahip koca ordusu var. Shanks desen en özel adamları toplamış.
Big Mom’un 85 çocuğu var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık