Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde konuyu kapamışsınız istese Yonko olurdu diye, :fool:

-Mihawk'ın Croco'nun üzerinde Yonko olabileceğini kim söyledi? :hhh: Adamlar sadece Buggy'nin olmasına itiraz etti, Croco olurdu veya Mihawk olurdu demiyor.

-Buggy'nin ''Denizciler tarafından varsayılan Mihawk üzeri gücü'' olmadan Yonko sayılabileceklerini kim söyledi? :hhh: Adama 3 milyarın üzerinde ödül vermişler sırf bu sebepten, Buggy'nin denizciler tarafından varsayılan 3 milyar üzeri gücü eklenmeden Yonko olamayacakları belli.
 
Shanks'i kılıç ustalığında geçtiği söylenmiş. Kılıç ustalığı derken bu kılıcı kullanırken h.haki+b.haki ve k.haki de işin içine giriyor. Bunu nereden biliyoruz Zoro çünkü kılıçlarına h.haki ve b.haki yüklüyor. Bunun üzerine hala konuşmanın mantığı yok. Shanks eğer meyve yemediyse net olarak Mihawk > Shanks olduğu söylenmiş.
Başka geriye bir şey kalmadı zaten. O zaman direk kılıç ustalığı ya da beceri olarak sınıflandırmazdı spoilerde. Direk Shanks'i aşan derdi. Boşuna yorum yapıyonuz.:D
 
Mihawk istese yonkou olurdu, o zamn biraz daha istese KK da olurdu. Yıllar yılarr önce bilmişim. Az linç yemedik ama kazanmışlık hissi yok kılıç lobisinde, oysa ben yılların intikamını alırlar diye bekliyordum.
Bölümde Croco'nun üzerinde Yonko olabileceğine dair tek bir laf yok :byee: Buggy'nin 3 milyarı üzeri varsayılan gücü eklenmeden Yonko sayılacaklarını söyleyen tek bir şey yok.

Adam gönüllü Yonko olmak istemiyor, gönüllü Yonko komutanı oluyor :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık