Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani adam KK olmak beni geçmekten daha zor diyor o yüzden kabullük bir durum yok gibi :D Yonko olmaya ilgim yok diyor BM'de Yonkou zaten :D
Anladık ki sağlam oluşumun yoksa bırak kk olmayı yonko bile olamıyorsun.Bak Kid ile Law'a yonko olarak anılmadılar.

Mihawk diyorki beni geçmekten zor çünkü,beni hedeflersen gelirsin 1v1 atar yenersin geçersin.
Ama korsanlar krali olmak için hem çok güclü olacaksın hem çok güçlü oluşumun olacak,hem poneglifleri çözeceksin bir ton iş.

Durum da bu.
 
Olum Croc çağırmış gelmiş lan işte Mihawk spoilerda da o yazıyor. 2 saattir algı yaptınız yine bana, spoiler çok uzun ingilizce de kısıtlı yarın daha net bakıcam...
Okuduğum kadarıyla Croc çağırmış yine Mihawk'ı işte Shichiliği gitti diye gel demiş.
Yarın
Banlanan üye : @Sir Crocodile
Banlanma sebebi : Kendi isteği
Banlanma süresi : Sınırsız :hhh:
 
Mihawk'ın konumu ortada. Buggy gag karakter.
Bu adam bunu ayırt edebilecek biri değil ama belli ki. Şimdi biri çıkıp senin hakkında 500 tane yapmadığın şey saydıktan sonra gelip Ahmet'i de övse ben Ahmet de ne adammış der miyim? :oleyo2:
Hah işte bak beklediğim argüman buydu, yani bu şekil. Bir insan hem mihawkın en güçlü kılıç ustası olduğunu kabul edip hemde shanksa daha güçlü diyemez, diyemez yani bu direk kendinle çelişmek olur. Ama sen diyorsunki "mihawkın en güçlü kılıç ustası olduğu tartışmalı çünkü bunu diyen adam buggye neler diyor" evet, tartışılabilir en azından kendiyle çelişmeyen bir düşünce.
Bana göre de Mihawk yetenek bazında en iyisidir ama Shanks haki etmeniyle bir adım öne geçiyordur ama teorik olarak sorguluyorum çünkü ne fan ne de hater'ım. Yani dediğine katılmıyorum çünkü Yasopp da en iyi uzaktan nişancı olmasına karşın atıyorum Roger'dan ya da daha aşağıya inersek Beckmann'den güçlü olmuyor. Ya da ne bileyim Elizabello II'nin sözde imparator deviren yumrukları var diye yumruklarıyla dövüşen Garp ya da imparatorların kendileri bir yana Coby'den bile güçlü olamıyor.(Tamam, bu biraz spekülatif oldu. :oleyo2: )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık