Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goygoy yapanlara bir lafim yok da ciddi ciddi ödülden güç dengesi tartışılması komik. Wb'nin 3. Adamından şamar yiyen herif 1.9 milyar beri olmuş, ciddi ciddi güç çıkarımı mi yapacaksınız, sağ kolu ekmek bıçağı la adamın.
Crocodile amiral seviyesi %100 diyemem ama en az Wcı sonu wano başı Luffy seviyesi çıktı bence kabullenmelisin.Belliydi Mf icraatlarından ve Sengoku gibilerle yapılan imalardan.
 
@Chibi Şeytan Franky için ne diyorsun? Koca cyborg'a verdikleri değere bak.
400 küsür olabilirdi ama 500 üzeri de çok gelirdi gibi. Yani şuanki crocoyu filan es geçiyorum. Eski düzene göre çok da düşük gelmedi. Oven Daifuku üstü işte.

@Dattebayo..! Jack kapıyı aralayıp bakan çocuklar gibi.
Sadece buggynin baş harfi küçük MUAZZAM

Jinbenin ödülünün Katadan büyük olması🤠🤠🤠🤠 muazzam yazarlık beeee

buggy'nin borçlu olduğu adam : Doflamingo
bunlar dof'u da hapisten çıkarır söylemedi demeyin.
Aynı beklenti içindeyim
 
Karasakal'ın Yonkou ödülü dolayısıyla Mihawk'ı 2 milyara yakın bekliyordum. Ancak bu tek takıldığı durumdaydı. Yine de tam teşekküllü bir yonkou oluşumu olmamalarına rağmen, oradaki en güçlü olarak 3.6 milyar gibi bir rakam beni de şaşırttı. Yonkou seviyesi olduğu netleşti.
Yine de bunlara rağmen daha da şaşırtıcı olanı Croco'nun ödülü oldu.
Şimdi bu Cross Guild bir yonkou oluşumu da değil. Tam bir hiyerarşi yok. Birbirlerinin ödüllerine etkileri tabi ki olur da, Yonkou'nun tüm tayfanın ödülünü etkilemesi kadar etkili de değildir bence.
Bu spoiler doğruysa Croco hakkında yanılmışız demektir. Yani 2 milyara yakın bir ödüle sahip biri, şartlar ne olursa olsun minimum sağ koldur.
 
Son düzenleme:
Luffy, imparatorları indirecem deyince woww deniyordu ama şimdi? Tam bir komedi durumu var.

Buggy bu olayların üstüne KK tayfasını da yanına alsa herşeyin üstüne iyice tüy dikilmiş olur.
 
O hareketi birlikte yapmalarının bir sebebi var sanırım, heralde durduk yere şekil olsun diye birlikte poz vermiyorlar, 1 tanesi yapabilse 1 tanesi durdurur diğerleri başka şeyle ilgilenirdi. WB idam platformunu devirmek ve Ace'i kurtarmak için saldırı yaptı adayı yıkmak için değil yoksa adamları da ölürdü, aynı tarz saldırıyı hazırlıksız durumda olan Yami BB atlatabildi, Magellan zehirle vurursa atlatamıyorsun, zehir farklı bir şey. Jack günlerce yenemediği Inu ile Neko'yu zehir ile anında paket yaptı. Zoro, Yeti Cool kardeşlerden tek yedi. One Piece'de Oda zehir tarzı silahlara fazla önem veriyor.
Doğru yanlış hatırlamışım o depremin nasıl geldiğini ama bir şeyi değiştirmiyor bu. Deprem gibi fiziksel yıkıcı bir hasarı olan saldırının şiddetinden bağımsız orası yıkılmasın diye birlikte durdurmuş olmaları tek başına yapamayacaklarını göstermez, sadece Beyazsakalı ne kadar ciddiye aldıklarını gösterir. Ayrıca zehir fiziksel olarak şiddetli bir şey değil, temas ettikten sonra başlıyor asıl olayı. Yani bu yaptıkları hareket ile zehri çok daha kolay durdururlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık