Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum bu nasıl ödüller Lan Zori Sanji Kingle Queeni indirip daha az ödül almışlar onlardan. Hayır Marco oyaladı diye araya yıpranma payımı koymuş nedir saçma salak.
Crocoyu Zoronun yoldan geçerken teklemesi lazım gearsız luffye yenildi bu kamil 2 milyar ödül nedir. Mihawkın ödülüde baya yüksek tahmin ettiğimden çok çıktı. :( Karakterisiz Oda kılıçcıları bayram ettirdi.
 
Crocodile'da mı indirdi 1.9 almış, Cross Guild sebebiyle işte. Mihawk'ın 1 milyarı varsa önceden, Crocodile'ın artışı gibi artış aldıysa 3 olmuş.

Siz soruma cevap veremediniz, Crocodile > Zoro diyor musun? Kim herkese gülüyor görelim. :)
Zoro > croco dedik zaten. Gelip gidip aynı şeyi yazma. Bıktık senden valla. Kabul et işte. Zoro yonkou sağ kolu. Croco ise yonkou sağ kolu değil. İkisini neden kıyaslıyorsun? Zoronun kingden fazla ödüle sahip olması gerekiyordu. Apoo kingi kimin indirdiğini bilmiyor. Bilse ödüller farklı olurdu. Kendi kendine birşeye tutunmuşsun. Konumuz o bile değil. Konu mihawkın yonkou seviyesi çıkması. Sen gitmişsin başka şeylerin peşindesin. Marine buggyi yonkou sanmasına rağmen mihawka daha fazla ödül vermiş sen gelmiş ne diyorsun. Hiç uğraşamam senle.
 
Başıma ağrı girdi olmaz böyle şey.
-Buggy'nin ödülü Luffy den neden fazla.
-Buggy nasıl yanlışlıkla imparator ilan ediliyor elinizmi kaydı kolmu bozuktu nasıl yanlışlıkla oluyor laan.
-Zoro King'i Sanji Queen i parçalamadı mı bu adamlar hızla yükselen ve büyük ihtimalle dünyayı sallayacak adamın Garp'ın torunu Dragon'un oğlu ve gelmiş geçmiş en belalı meyveye sahip şimdide Nika olmuş adamın sağ ve sol kolları değilmi ödülleri nasıl daha yeni parçaladıkları adamlardan daha düşük oluyor.
Yav bu seri tarihi bir seri değilmi uzun yıllardır devam eden ve sağlam bir takipçi kitlesine sahip dünyaca ünlü bir seri değilmi? Hatta o kadar ünlü ki sağlam bir bütçe ile şuan dizisi yapılmıyor mu? Bu olanlar ne o zaman.Yaptın yamaya Chopper'ın da ödülü 3.000.001 beri falan yapaydın kaptanından yüksekmiş güzel espiri diyip hepimiz kah kah kih kih güleydik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık