Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oh be bu ne yapacağı belirsiz şizofrenik yamatodan kurtulduk. Kendisi bile ne olduğunu bilmiyor, hayır gelmeyeceği belliydi.

Wano da bitti sonunda sıradaki hedefleri mi göreceğiz yoksa dünyada neler oluyora mu bakacağı? Bence luffynin gittiği yerde yapacağı bir şeyle dünyayı yine sarsacak.

Bu momo ileride büyük efsane olacağına göre, uçan hollandalı misali plütonun kaptanı olacak belli. Acaba aramaki momoyu emseydi yine çocuk haline mi dönecekti ki? Bence dönerdi.
 
Ya zaten Sanji ve Zoro'ya zırt pırt güçlendirme, gen kutu kola iksir miksir bir şeyler veriyorsun. Yamato bu iki karakterden güçlü olsa bile 3-5 bölüme geçerdi bu ikisi Yamato'yu. Luffy'nin kanadı mı olmak istiyorlar? Olsunlar. Canavar Üçlü mü olacaklar? Olsunlar. Hayalleri mi varmış? Ulaşsınlar. Bize ne yahu?

Güzel, güçlü ve kafadan sakat bir kadın karakter görecektik ne güzel. Zoro, Sanji ya da başka bir erkek tarafından kurtarılmaya ihtiyaç duymayan. Yamato'nun karakteri, hikayesi ve özgür iradesi yokmuş. Zaman atlamasından sonra diğer karakterlerin alayı Luffy'nin hayalinin peşine takıldılar gidiyorlar. Ne önemi var artık bunun?

6 bölüm önce karakter diyor ki sizinle denize açılacağım. Şimdi diyor ki Wano'yu gezeceğim. Tamam kral yaptın yine ters köşeni. Helal olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık