Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk rahatına düşkün adam. Buggy'nin kanatları altında rahat olacağını düşünmüştür. Bu adam kendi yemeğini yapmaya üşenen adam günde 24 saat boş olmasına rağmen.
 
Amiral üstü bir güç olduğunu savunduğunuz adam buggye biat ediyor hatta bazılarına göre kk seviyesi olan mihawk tek başına takılmaktansa ekibe dahil oluyor ve herşey normal haterlar patladı oluyor :hhh: Roger gidicek buggynin ekibine katılacak normal şeyler biz patlıyoruz ama gülmekten eğlenceden:fool:
Nerede biat ediyor? Ortak diyor, okumakta problemin mi var? Biraz daha kassan secde ettirip taptıracan? Nasıl bir kin ve nefret varsa ortak kelimesini alıp biat etmeye çevirmişsin. Böyle kindar, nefretçi hater zihniyeti oldukça Mihawk Fanları, Mihawk Reisi savunmaya devam edecek. Şunu da söyleyelim, Roger kk seviyesiydi, ona en yakın da Wb vardı, ve bunların HİÇ BİRİSİ tek başına takılmıyordu. Hatta Wb denizcilere bulaşmayalım kafasında biriydi. Yani ne kadar güçlü olursan ol, bu seni tek başına takılabilir kılmaz paşam, bunu bir aklına yaz önce. Roger gidip Buggy'nin ekibine katılmayacak, ekibe katılmak yok, Croco da Mihawk da o tipte korsanlar değil zaten. Ortak organizasyon kurulmuş, Oda da trollüğüne "bunaklar buggyi lider sandılar" ayağına Buggy'i imp yapmış. Yani şu durumdaki trollüğü anlayamayacak kadar seriden bir şey idrak edememişseniz, bundan sonra da idrak edemezsiniz. O yüzden boşa anlatıyoruz. Bizim iddiamız değişmedi, Mihawk amiralleri çatur çutur tokatlayacak, o zaman geldiğinde de sizi göreceğiz. Şimdilik fake spoilerları kendinize göre yorumlayıp eğlenin, bölümler çıkınca sizinle eğlenen biz olacağız.
 
Yahu onların konuyla alakası yok. İstersen 100 tane korsan örneği say gene de söylediğim şeyi değiştirmez.

Onlar neden ve nasıl hükümetten gizlenebildiler, kafalarına göre takılabiliyorlar bilmiyoruz.

Ama şuanki durumda olan ne? Hükümetin Mihawk'ın peşine düşmesi.

Bitti.
Ray MF'ye Luffy ile gidip gazetelere poz verip geri döndü. Bence Savaş Lordu Mihawk'tan bile daha rahat geziyor.

Korsanlar Kralı'nın oğlu diye köyü soykırdı adamlar. Ray ve Crocos' un peşine mi düşmeyecekler. :d Komik bence.
 
Bu Buggy'de bu şans oldukça yakında Kaido ve BM'nin kalan tayfalarini da kendi ekibine katar. Bu Buggy Roks'ın oğlu olmasın. Roks'ın iradesini taşıyor bildiğin :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık