Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden çok güçlüydü ama kara kılıca sahip değildi. Bu bence çok şey açıklıyor.
Oden'i örnek göstermemin nedeni, Zoro ve Mihawk gibi kılıç teknikleri ile öne çıkan bir karakter. Roger, Newgate, Shanks gibi yanında kılıç tutup haki salmaktan çok farklı. Mihawk net Yonko gücü diyorum.
Bu da mantıklı bir bakış açısı. Kara kılıç muhabbeti çıktıktan sonra Oden'i işlemesine rağmen ona kara kılıç vermedi. Mihawk daha güçlü olmalı.
 
YC1 > Mihawk.

Oda One Piece bulununca serinin biteceğini söyledi. Haliyle Zoro'da seri sonlarına kadar YC1 olarak kalacak, ve Mihawk'ı da YC1 olarak geçecek, bu bir gerçek. :good:

Luffy'nin Yonko olacağı düşünülmediği için Zoro'da farklı klasman olarak görülüyordu, ancak Oda, Luffy'yi de Yonko yaptı. Haliyle Zoro'da uzun süre YC1 kalacak ve bu şekilde YC1 olarak Mihawk'tan daha güçlü olacak.

Hem Oden hem şuan ki şeytan meyveli Shiryu'da bence Mihawk'tan güçlü, onlarda YC1. YC1'ler arasında da güç farkları var, Marco > King veya Marco > Katakuri gibi, ancak yine de Zoro'nun uzun süre YC1 olarak kalacağı ve bu şekilde Mihawk'dan güçlü olacağı bir gerçek.

Oda boşuna Mihawk'ı Beyazsakal komutanları ile dövüştürmedi, demek ki o zamandan beri Zoro'yu da YC1 yapmayı planlıyormuş, Zoro Yonko komutanı olarak Mihawk'tan güçlü olacak, bu durumda diğer Yonko komutanları Mihawk karşısında ezik kalmasınlar diye düşünmüş belli ki.
 
Bomboş bir çar. Bunu seviyesinden bağımsız olarak söylüyorum. Ulan seri 1055 bölüm olmuş daha bu herifin adı bir tane olayda geçmedi. Bizim tayfa gezmedik ada bırakmadı, bir kişi de demedi ki ben Mihawk'ı tanıyorum. Şu herifi OP evreninde takan bir insan evladı yok. Croc,Moria falan zamanında Yonkoularla savaşmış, bu herifin hiçbir Yonkou ile münasebeti de olmamış. Beyazsakalı bile ilk defa MF'de görüyordu. Kaidou ve BM'yi gördüğünü de sanmıyorum.

Bu herifi rahatsız eden kimse de yok. Ne bir çaylak ne de bir kılıç ustası meydan okumuyor. Bu herif tam olarak ne işe yarıyor? Şimdi diyeceksiniz ki daha işlenmedi...15 yıldır aynı muhabbet...
Mesela Vegapunk da işlenmedi ama adı bir çok yerde geçiyor. Birde Mihawk'a bakıyorsun Zoro dışında sallayan yok. Hayır bir karakterin hiç mi altyapısı olmaz. Adam resmen Zoro'nun gelip kendisini kesmesini bekliyor. Şimdi bu adam tanrı gücünde çıksa ne olacak? Zoro max 2 bölümde kesip atacak bunu. Shanks'ı sevmem ama hikayedeki yeri ve önemiyle tokat manyağı yapar bunu. Bak mesela Shanks da işlenmedi ama bir sürü icraatı var. Hikayeye etki etmedikten sonra KK çıksa ne yazar? Çap olarak da Shanks etmez zaten. Mesela Kaidou'yu Mihawk durdurabilir miydi? Ya da MF savaşını?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık