Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks ve tayfasıyla şimdilik dövüşmeye niyeti olmadığını söylemiş. Reisin Yonkon tayfasına dalacak havası yok sonra gelsinler. Bu arada Ryo agır yaralandi suan hastaneden bildiriyorum Momo tek atmış!!
Adamı toprağa düşürmüş tohum attırıp fidan verdirmiş Momo daha ne etsin adam giydiği üniformadan da utanmıyor terzi ağladı be:hhh:
 
Momo tek dövüşmek istiyordu ama Kınlar için Momo çok kıymetli olduğu için karışmışlar yine. Bir koordine bozukluğu olduğu için kısa süreliğine zor duruma düşmüşler amiral karşısında ama Momo gerçek bir lider olarak gerekeni yapıp herkesi kurtarmış.
 
Ciddi yorumumu yazayım, bölümü de görünce daha netleşir her şey.

King ve Queen olayları sonrası Aramaki'den ciddi saldırı gücü bekliyordum ama bunu göremedik. Meyvesini hazır edene kadar saatler geçiyor. Diğer Amiraller temas edince bile tek atıyordu. Onlar gibi gerginlik vermiyor okuyorken. Düşmanı yakalayacak da emecek, çok fazla olay.

Savunması beklediğimden iyi çıktı. Momo hakkında görmeden yorum yapamam ama Yamato'dan aldığı saldırıya rağmen bir şey olmadı adama. Gerçi eski üçlü bu iki saldırıyı almazdı bile gözlem ile. Fujitora da yer çekimi ile hallediyor bunu.

Benim ve diğer birçok fandaş için Amiral lobisi demek Sengoku, Garp, Sakazuki, Kizaru, Kuzan demektir. Fujitora ve Aramaki sonradan eklendi ve başta iyi gözüküyorlardı. Onları da sevdik. Güçten yana fazla çekincem yok açıkçası. Fake spoiler'a da inanmmamıştım.

AMA karakter olarak büyük hayal kırıklığı Aramaki. Yukarıda saydığım isimler Kaido'dan da korkmaz Roger'dan da. Sengoku, Garp birbirleriyle yarışıyordu WB, Roger, Shiki'ye gitmek için. Kizaru'yu bıraksanız Wano'ya dalacaktı. Sakazuki dünyanın en güçlü adamına girişti, Shanks'a yanında küfretti. Kuzan da takmamıştı Shanks'ı, saldırılarına devam etmişti. Aramaki büyük ayıp yaptı Kaido'ya gelmem diyerek.
Ne oldu, amiral mi kayırıyorsun? İşine gelince big mom'ı örnek gösterip yonko lobisine saldırmasını biliyorsun ama? Aramaki de Fujitora da amirallerdir, seride güç seviyeleri yükseldiği için bu elemanlara eşit veya daha güçlü elemanlar da belirmeye başladı. Yani amirallerin gücü azalmadı, karakterlerin gücü arttı. Buraya kizaru da gelseydi bir şey değişmeyecekti. Amiraller her zaman birbirlerine denk resmedildiler. Muhtemelen Sakazuki ve Kizaru tecrübeleriyle Fuji ve Aramaki'den üstündürler(daha fazla amirallik yaptılar + saka zaten filo amirali oldu) ama güç olarak arada pek fark yoktur, en fazla saka güçlüdür, o da filo amirali olduğu için.

Yukarıda saydığın isimlerden biri(garp) Xebec'ten korkmuş ki Roger'la beraber girişmiş. Yine aynı kişi ve kankası Sengoku, Shiki ve Teach'e 2v1 girdiler. Sakazuki de Shanks ilk geldiğinde titriyor, sonra bakıyor ki Shanks savaşmaya değil konuşmaya gelmiş, lanet şanks, senin yüzünden veledi dragon kaçıyor deyip aksiyona giriyor. Eğer korkmasaydı Coby'de yarım bıraktığı işini tamamlamaya yeltenirdi veya korkmadığı şanksa ve tayfasına saldırmaya çalışırdı. Saka boş yapıp saldırıya geçince diğer amiraller de boş durmuyorlar tabiiki. He, şunu diyebilirim senin için; Orada, Amiraller içinde, Shanks ve tayfasından en az korkan akainu'dur. Çünkü adam farkını gösterip harekete geçen ilk amiral oluyor. Yanisi Saka, Kiz ve Aok da korktular. Aramaki de bunlara eklendi. Fuji eski veya yeni amiraller içerisinde en az korkusu olan kişi gibi görünüyor. Pek korktuğu sahneye denk geldiğimi hatırlamıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık