Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King adam akıllı dövüşse orası ateş dolu olurdu adamlar karşılık verecek durumda değil dediğimizde adam sağ ve sol kolu geçerken tekledi diye yersiz havalara uçuruluyordu Aramaki. Çok uçmuş ki düşüşü de sert oldu. Yamato ve Momo'dan ayar yediği yetmiyor gibi kaç kilometre öteden Shanks'ın hakisinden tırsıp kaçmış. Evet amiral karizmasını çizmez Oda ;)
 
Yalniz aramakinin momoyu yenebilme gibi bir ihtimali yok arkadaslar. Kaidonun meyvesi var cocukta ve odenin genleri. Ne darbe alabilirdi adam akilli,alsa bile acimazdi nede basarili bir ates atagina karsi koyabilirdi aramaki. pokemondaki atesin bitkiye üstün olmasi gibi. ki meyveden dolayı inanilmaz bir dayanıklılık ve güç eklentisi var momoya. artist kopek yenilmis zaten yarali kaidonun astlarini yenerken havlar tabi. Gerçek güç boyle artistlige mahal vermez arkadaslar. marineford boyunca amirallerin gevezelik yaptigini gormedik. Aramaki sadece meyve kullanicisi ortalama ustu gucte bir hukumet kopegi. el yumruğu yememiş bir köpek. Sanji bile lunarian gucleri ve smoke ailesinden gelen güçleriyle aramakinin muthis bir antisi. Zoroyu saymiyorum bile .d
 
Luffy'nin kral hakisini hissetmeyen Ryokugyu acaba Shanks'in 5 km ötedeki kral hakisini nasıl hissetti?

Oda, Shanks'in kral hakisinin bizim şimdiye kadar gözdüğümüz diğer kral haki kullanıcılarından farklı bir seviyede olduğunu mu anlatmak istiyor?

İkincisi Ryokugyu Quenn ve King'i ölü halleriyle almıştır diyenler galiba doğruyu söylemiş.Ben de Quenn ve King'in yenilenmiş halleriyle Ryokugyu'ya yenildiğini düşünenlerdendim ama yanılmışım galiba.

Üçüncüsü Oda galiba Momonosuke'nin kendi ülkesini kızıl kınlarla birlikte koruyabilecek bir seviyede olduğunu göstermek istiyor.Yani Momonosuke'nin ülkesini koruyabilmek için Yamato'ya ihtiyacı yok.Yamato bizimle seyehat edebilir.
 
Aramaki seriye katılalı en fazla 2 yıl oldu. Ne ara Shanks ile karşılaştı da hakisini tanır hale geldi. Bu bana saçma geldi. Gıcık oldum bu karaktere. Tez zamanda Sabo tarafından cayır cayır yakılmasını temenni ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık