Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuma bizimkileri patiyle uçurmuş belli, Sabo daha kardeşini öldürenlere tek kelam edebilen adam değil, gidip kral mı? Öldürecek? He bu bölümde ki aksiyonu göstermesi lazım alev imparatoru dendiğine göre Ace in enkaisinden daha iyisi fırlattı herhalde çakma Sabo xd ayrıca artık amiral tarafını tutmaya başladım, Oda güç dengesini iyice şaşırttı. Shanks zaten torpilli olduğu için hainlik yapsa da şaşırtmaz, iyilik yapsada şaşırtmaz. Bonneyden haber yok, ona üzüldüm :(
 
@RedTeroR ahın tuttu hacı.Ben bu kadar hızlı ahı tutan birisini daha görmedim.Korktuğum başıma geliyor gibi...

Ryokugyu harcanaksa kendiliğinden kalp krizi geçirip öyle harcanmalı hiç olmazsa doğal yollarla öldü deriz.Bu iş Momo'ya kalmamalı.
 
Bölümle ilgili inceleme-teori tadında videomu da buraya iliştiriyorum, dileyen bakabilir. Seste sıkıntılar var, idare edin. :sapkali:
Senin videoyu izlerken fark ettim. Sabo kutsal kentteki ejder pençesi anıtını yok etmiş. Bu isimde Sabo'nun bir saldırısı var ve Dragon öğretmiş diyorduk hep. Dragon öğretti teorileri doğruysa Dragon kutsal kenti biliyor demektir. Luffy'nin annesi kutsal ejder çıkabilir bu gidişle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık