Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kendiniz çalıp oynuyorsunuz. Aramaki yenilmiş gibi dalga geçiyorlardı, öyle bir şey demedik diye atlıyorsun hemen. Spoilerda dönen yorumlar belliydi. Kaido'ya yenilmeyen karakter bir tane geldi vurdu diye ortalığı ayağa kaldırdınız. Küçük şeylerden medet umuyorsunuz.
Küçük şeyler başlangıçtır. Ortalığı ayağa kaldırdığımız da doğru. Zira bizim işimiz bu. Ayrıca amiraller ile ilgili yaptığımız yorumlar lobi kurallarımız çerçevesinde bellidir. Biz kredibilitemizi sarsmamak adına asla aşırıya kaçmayız. Dolayısıyla Aramaki yenilmiş diyenlerin bizimle alakası olmadığını belirtmek isterim.
 
Spoilera daha yeni baktım ve Aramaki'nin base formu hoş dursa da meyve kullanan hali cidden aşırı tırt duruyor.
İstisnasız her amiralde çirkin karizması var ve güzel olan dövüştüklerinde de bu durum değişmiyor ama Oda ilk defa Aramaki'de bu kariza tutarlığından vazgeçti.
Oda Kid'e uyguladığı tarifeyi Aramakiye'de uygulamış. İkisinin de meyve kullanımı hiç iyi durmuyor ve kullandıkları anda karizmaları gidiyor.
 
Şu shanksin yıllardır denizde dolaşıp One Piece i olayına girme kararını Luffynin ödülünü gördükten sonra vermesi ilginç.

One Piece için sanki Luffy ye ihtiyaç varmış gibi. Bu bölüm One Piece in ne olduğuna veya ne olmadığına dair bir ip ucu olabilir.
 
MF zamanı Kaido'nun önünü WB'yi öldürtmek için kesti. Kaido WB'ye yetişse savaşı korsanlar kazanacaktı. Bu olmayınca WB öldü ve 1 Yonko elendi. Sonrasında bizim kızıl reyis, Luffy'i hükümete ispiyonlayarak öldürülmesini sağlayınca Nika ortaya çıktı ve 2 Yonko daha öldürüldü. 4 Yonko vardı zaten 3'ünü Shanks öldürtmüş oldu bir Shanks kaldı, daha ne zaman harekete geçecek bu adam. :)

Oda'dan daha iyi hikaye yazıyorsun.
 
Tamamda şuan seninde kabullendiğin gibi momo suan zayıf ve aramaki suan için söylüyor ileridede güclü olacaktır illakj meyve ve klanın gücü var sonuçta ama o zamanlarda hile wano saldiriya uğramayacak diyemez kimse suan bile momo hala lufylere muhtaç aramakiye sağlam vurdu dediğimiz yamato bile hasırşapka artık o yüzden bende sizle ayni düşünsemde aramakinin haklı yanını görmezden gelemem
Tüm wano samuraylarıyla, ninjalarıyla, kınlarıyla, yakuzalarıyla savaşmaya tek başına bir amiralin gücü yetmez ki. Filosuyla gelse, filoyu adaya çıkaramıyorlar doğal engeller sebebiyle. Aramaki adaya uçarak geldi. Kaç kişiyi uçurarak çıkarma yapabilirsin ki adaya? Momo da o yüzden sınırları şimdi açmıyıcam dedi zaten. Yani wano şu an kendisini savunabilecek güçte bir ada-kale. Tabi benim çıkarımım bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık