Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fujitora ve bu adam zaman atlaması öncesi neredeydi çok merak ediyorum. En azından Fujitora'dan referansla bu ayarda başka insanların olabilme ihtimali beni umutlandırıyor. Düşünsenize Elbaf'ta böyle bir karakter var ve hem dev hem de etliye sütlüye karışmıyor mesela. Kimseye musallat olmadığı için gücü bilinmiyor ve birden sükse yapıyor.
Zaten oda seriyi bitirmeye karar vermese olacak olan buydu.bence olmasi gerekende buydu. İnşallah herşeyi birleştirip karman çorman etmez.Daha çok fazla şey eklenip çikarilabilirdi.limit hayal gücümüzdü.Ben op den istediğimi çok önce aldim sonunu görmeye gerek yoktu muhtemelen op ile son 6-7 yilimiz.
 
Mesela hangi linçler haksızdı ? Yalaka biri olacağı sözlerinden anlaşılıyordu. Bu nedenle karakter lincine uğraması haksızlık mıydı sence? Gücüyle alakalı farklı tonlarda eleştiri vardı. Kimisi "güçlü ama oraya yani iki yonkou düşürenlerin olduğu yere tek tabanca gidilir mi?" tarzında eleştirmişti, haksızlık payları var mıydı sence ?
Yalakalık ne alaka? Belki bahsettiği kişiden çok büyük bir iyilik görmüştür ve ona bir şekilde karşılık vermek istiyordur. Sence bu durum yalakalık mıdır, verilen kıymeti bilmek midir? Evet, haksızlık payları vardı. Çünkü Aramaki'nin gücüne dair kimse bir şey bilmiyordu, belki Sugar gibi herkesi bir anda etkisiz hale getirebilecek bir gücü var, biliyor muyuz? Görmeden konuşulduğu için konuşanları eleştirdim. Gördüğün gibi karakterin ne mal olduğu ortaya çıkınca direkt aradan çekildim.
 
Sabo ve arkadaşları meyve yetenekleri ile Reverie'den kaçmıştır.
Bu haber balkonda tırnakları kesen Kizaru'ya gider.
Reisin sıfatı değişir ve Sakazuki'yi arayıp takip izni ister:
Reis ışık hızıyla Devrimcileri takip edip Sabo'yu tokatlar.
Devrimci Sabo'nun idamı yakındır...
Kizaru orda olsa devrimci komutanları ölmeden kurtulamayacağı için Oda Reverie'ye diğer iki amirali bıraktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 66)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık